Здравейте!Карам Стило от 3 години и колкото и да ми е неприятно (предполагам че и на повечето от вас) ама колата има ужасно много дефекти!!! Докато беше гаранционна - ОК - не плащах аз ама вече направо се видях в чудо!!! Върха на сладоледа вече е, че ми изгоря централа за оправление на инжекцион! От каде мога да намеря такова нещо - в АутоИталия ми искат 1600лв а те са пълни глупаци! В тоя сервиз съм ходил сигърно 20-25 пъти и веднъж не сам си тръгнал доволен!!! Ако знаете хубав (и евтин) сервиз за да си оправя проблема 6те сам ви много благодарен да ме насо4ите!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo-проблем с електрониката - помогнете!!!
Collapse
X
-
Re: Stilo-проблем с електрониката - помогнете!!!
swf написа:Здравейте!Карам Стило от 3 години и колкото и да ми е неприятно (предполагам че и на повечето от вас) ама колата има ужасно много дефекти!!! Докато беше гаранционна - ОК - не плащах аз ама вече направо се видях в чудо!!! Върха на сладоледа вече е, че ми изгоря централа за оправление на инжекцион! От каде мога да намеря такова нещо - в АутоИталия ми искат 1600лв а те са пълни глупаци! В тоя сервиз съм ходил сигърно 20-25 пъти и веднъж не сам си тръгнал доволен!!! Ако знаете хубав (и евтин) сервиз за да си оправя проблема 6те сам ви много благодарен да ме насо4ите!!!
Реклама
Collapse
Коментар