Колеги моля за информация. Днес след 13 год. безаварийно шофиране си праснах "Марийка" в едно ниско метално стълбче при маневра на заден ход(не го видях-сняг,запотени стъкла). За съжаление десния накрайник на задната ми броня(нали съм комби и задната броня е от 3 части) се потроши. Обявиха ми цена от 190 лв(само за частта без боя и труд).Въпросът ми е: Такава ли е цената наистина и ако има по-евтино моля за инфо.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна броня
Collapse
X
-
Re: Задна броня
TabE-Marea написа:Колеги моля за информация. Днес след 13 год. безаварийно шофиране си праснах "Марийка" в едно ниско метално стълбче при маневра на заден ход(не го видях-сняг,запотени стъкла). За съжаление десния накрайник на задната ми броня(нали съм комби и задната броня е от 3 части) се потроши. Обявиха ми цена от 190 лв(само за частта без боя и труд).Въпросът ми е: Такава ли е цената наистина и ако има по-евтино моля за инфо.Благодаря.
-
sev написа:Каско - Щета на паркинг :D Може без да се занимаваш направо да ти я оправят в доверен сервизСамо зависи къде ти е застраховкатаAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
blondy_driver
Ех колега винаги има първ път Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 случва се.Що се отнася до застрахователите вече съм установила едно, стане ли нещо отиваш оглед пишат каквото пиша и директно в техния сервиз! Добре зле, но ще я направят и няма да си личи нищо, но по- важното е,че ти няма да си имаш ядове и няма да те ощетят.
Коментар
-
TabE-Marea написа:Колеги моля за информация. Днес след 13 год. безаварийно шофиране си праснах "Марийка" в едно ниско метално стълбче при маневра на заден ход(не го видях-сняг,запотени стъкла). За съжаление десния накрайник на задната ми броня(нали съм комби и задната броня е от 3 части) се потроши. Обявиха ми цена от 190 лв(само за частта без боя и труд).Въпросът ми е: Такава ли е цената наистина и ако има по-евтино моля за инфо.Благодаря."What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
ivokitai4eto написа:на околовръстното преди студентски град се продават ножи брони за фиат браво предна с дупки за халогени 95 лж без дупки 82лв , оеигинална нова струва 502 лв , а втора употреба около 160 без халогенитеFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
TabE-Marea написа:Колеги моля за информация. Днес след 13 год. безаварийно шофиране си праснах "Марийка" в едно ниско метално стълбче при маневра на заден ход(не го видях-сняг,запотени стъкла). За съжаление десния накрайник на задната ми броня(нали съм комби и задната броня е от 3 части) се потроши. Обявиха ми цена от 190 лв(само за частта без боя и труд).Въпросът ми е: Такава ли е цената наистина и ако има по-евтино моля за инфо.Благодаря.Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Броните по 92 лв за фиат браво се продават , адреса на това място не го знам точно , но е преди студентски град от дясно на пътя . Това е една морга има секакви таратаики и нови брони небоядисвани за повечето коли . Като тръгнеш от цар борис по околовръстното към студентски град това е втората морга от дясно на пътя . В двора на моргата има кафява дървена къщичка с големи стъкла .
Коментар
-
От такава броня където не е оригинална съм си патил и вече не се връзвам!Преди 2 години едно приятелче си удари колата - Пасат.Обикаляхме за втора употреба и накрая намираме чисто нова предна броня за същата цена каквато беше и старата - около 150лв ми се върти - и си викаме е това е.Взехме я и отиваме да я монтираме - тя опакована това онова..Е познайте- пъро с толкова мъки я сложихме докато пасна и като видяхме резултата - то едно грозино по-добре старата счупена да си беше останала - една виснала отворена от всякъде - а бе все едно в нас по скици съм я правил.От тогава само моя съвет е по възможност такива детайли само втора употреба да се купуват.И още един пример лично с мойто Типо - като си го купих, 2 месеца след това (на връх нова година) едни селяни взеха та ми счупиха страничното огледало - лявото.Естествено аз бях луд привърженик само на нови части и отивам да си купа задължително ново огледало - да не бъде втора употреба от Ал. АутоКупих си го и давам 5 лв да ми го сменят (добре че беше вечерта и виждам как ми го сменят на място от вънка).И познайте - едвам паснаха 2 от 3 дупки на голедалото - и това поне на още 4 огледала стана така. И тези за да сложат и 3-тия винт на огледалото тръгнаха с бормашина да разпробият дупката за да може да се види и третия винт - и аз от там нее ... и така си карам и до днеска само на 2 винта и от време на време си ги стягам.Да не говоря че беше супер ново черничко а сега след около 2 години е по-светло от оригиналното което е вече на 13 години!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:От такава броня където не е оригинална съм си патил и вече не се връзвам!Преди 2 години едно приятелче си удари колата - Пасат.Обикаляхме за втора употреба и накрая намираме чисто нова предна броня за същата цена каквато беше и старата - около 150лв ми се върти - и си викаме е това е.Взехме я и отиваме да я монтираме - тя опакована това онова..Е познайте- пъро с толкова мъки я сложихме докато пасна и като видяхме резултата - то едно грозино по-добре старата счупена да си беше останала - една виснала отворена от всякъде - а бе все едно в нас по скици съм я правил.От тогава само моя съвет е по възможност такива детайли само втора употреба да се купуват.И още един пример лично с мойто Типо - като си го купих, 2 месеца след това (на връх нова година) едни селяни взеха та ми счупиха страничното огледало - лявото.Естествено аз бях луд привърженик само на нови части и отивам да си купа задължително ново огледало - да не бъде втора употреба от Ал. АутоКупих си го и давам 5 лв да ми го сменят (добре че беше вечерта и виждам как ми го сменят на място от вънка).И познайте - едвам паснаха 2 от 3 дупки на голедалото - и това поне на още 4 огледала стана така. И тези за да сложат и 3-тия винт на огледалото тръгнаха с бормашина да разпробият дупката за да може да се види и третия винт - и аз от там нее ... и така си карам и до днеска само на 2 винта и от време на време си ги стягам.Да не говоря че беше супер ново черничко а сега след около 2 години е по-светло от оригиналното което е вече на 13 години!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар