та колеги направих птп .., един пенсионер беше спрял в моята лента в едно нанагорнище и аз тръгнах да го минавам пътят позволява да се разминат 3 коли спокойно , но отгоре ми идваше кола която се беше насвяткала с голяма скорост и трябваше да ме помете ... и за да избегна удара с нея подадох газ да мога да се доприбера в моето платно и свих може ми малко по рязко и колата тръгна да се носи настрани със задницата ... и в последствие набих спирачки и тя се дозанесе това става със не повече от 50 км в час .. , накрая спря да върви настрани и тръгна напред а напред имаше една спряла кола в която се блъснах .., та на моята кола щетите бяха огънат преден капак .. бронята беше счупена и счупено стъкло на десния фар, но колата си беше в движение , а полицаят я спря от движение защото не била годна за употреба и след това ме кара да карам с лед него ?!?! тай как да е ... , да преминем към същинската част ЗА НЕРЕДНОСТИТЕ В АКТА ! 1.значи за свидетел дойде няква жена ... която слезе от някакъв блок и почна да ми вика и да ме убижда как съм можел да бъда такъв безрасъден и т.н и т.н , ТА значи тая жена каза как е чула само катастрофата и ми се развика че съм бил събудил детето и... не ме ли било срам .. ! редно ли е жена която е била слушател не очевидец да се пише за свидетел , защото тя няма никакви възгледи по случея.2.вчера като се загледах в акта какво пише на самият акт мястото на ПТП е ул."КРАКОВ" а на акта пише ул"КРАЕВ" то даже нямаме и такава улица ..., това може ли да доведе до невалидно ПТП ?или да се сабори акта.3.колата ми е спряна от движение защото е била в неизправност . но никаде не са посочени причини , като например какво и е било незправно или зашо е спряна какво не е наред .. нито някой е правил някакви огеледи да види има ли нещо нередно ... та както казах колата си върви.. вярно е виновен съм не отричам и каквото трябва ще си го понеса но половината неща от акта не са верни ...,та по принцип може ли да се направи нещо по въпроса дайте някой съвет ... ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос . за невярна информация в акт за ПТП
Collapse
X
-
Re: Въпрос . за невярна информация в акт за ПТП
s00rry написа:та колеги направих птп .., един пенсионер беше спрял в моята лента в едно нанагорнище и аз тръгнах да го минавам пътят позволява да се разминат 3 коли спокойно , но отгоре ми идваше кола която се беше насвяткала с голяма скорост и трябваше да ме помете ... и за да избегна удара с нея подадох газ да мога да се доприбера в моето платно и свих може ми малко по рязко и колата тръгна да се носи настрани със задницата ... и в последствие набих спирачки и тя се дозанесе това става със не повече от 50 км в час .. , накрая спря да върви настрани и тръгна напред а напред имаше една спряла кола в която се блъснах .., та на моята кола щетите бяха огънат преден капак .. бронята беше счупена и счупено стъкло на десния фар, но колата си беше в движение , а полицаят я спря от движение защото не била годна за употреба и след това ме кара да карам с лед него ?!?! тай как да е ... , да преминем към същинската част ЗА НЕРЕДНОСТИТЕ В АКТА ! 1.значи за свидетел дойде няква жена ... която слезе от някакъв блок и почна да ми вика и да ме убижда как съм можел да бъда такъв безрасъден и т.н и т.н , ТА значи тая жена каза как е чула само катастрофата и ми се развика че съм бил събудил детето и... не ме ли било срам .. ! редно ли е жена която е била слушател не очевидец да се пише за свидетел , защото тя няма никакви възгледи по случея.2.вчера като се загледах в акта какво пише на самият акт мястото на ПТП е ул."КРАКОВ" а на акта пише ул"КРАЕВ" то даже нямаме и такава улица ..., това може ли да доведе до невалидно ПТП ?или да се сабори акта.3.колата ми е спряна от движение защото е била в неизправност . но никаде не са посочени причини , като например какво и е било незправно или зашо е спряна какво не е наред .. нито някой е правил някакви огеледи да види има ли нещо нередно ... та както казах колата си върви.. вярно е виновен съм не отричам и каквото трябва ще си го понеса но половината неща от акта не са верни ...,та по принцип може ли да се направи нещо по въпроса дайте някой съвет ... ?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
-
всъщност забравих да напиша, ходих същия ден при адвокат и той ми каза да подам възражение срещу това че са ми спрели колата от движение, та написахме възражението и го дадох но нещо ми казаха да не възлагам един вид надежди на него... но в крайна сметка съм от година и половина почти шофиор и ми се случва за първи път и се бях доста ошашкал ... и сега като поразмислих 3 4 дена и се сетих тия неща. ами то в съда кога се отива ?!? смисал след като излезе акта и аз трябва да го обжалвам .. ? или че не съм на ясно никакГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Възражението никой няма да го чете и да го вземе под внимание докато не излезе постановлението на акта.То е процедурна стъпка и е добре да я има за да може да бъде като документ показващ твоята заинтерисованост и правотата на жалбата която тепърва ще подадеш след като ти излезе постановлението.Това възражение ще го четре съдията който ще гледа делото по жалбата на акта ти.Спазвай си процедурите и сроковете и мисля че и ако адвоката ти е добър и нахакан ще успееш.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
По точка 1 не виждам срещу какво се бориш? Все пак не е свързано с написаното в акта.По точка 2 дори да е сбъркана улицата факта си е факт ПТП има и това няма как да се промени да стане невалидно :D . Най вероятно ще изкарат че е правописна грешка улицата.По точка 3 - спрял те е от движение заради липсващия или неработещ фар след удара. Има право по принцип да го направи. Реда сега е да оправиш колата- фара и бронята и да отиваш в кат с заявлление за пускане в движение. Ще те погледнат на канала и готово.Просто няма кой да съдиш само си даваш бесмислено парите за адвокат, колата така или иначе трябва да я оправуиш тъй че спирането от движение не ти е проблема.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:По точка 1 не виждам срещу какво се бориш? Все пак не е свързано с написаното в акта.По точка 2 дори да е сбъркана улицата факта си е факт ПТП има и това няма как да се промени да стане невалидно :D . Най вероятно ще изкарат че е правописна грешка улицата.По точка 3 - спрял те е от движение заради липсващия или неработещ фар след удара. Има право по принцип да го направи. Реда сега е да оправиш колата- фара и бронята и да отиваш в кат с заявлление за пускане в движение. Ще те погледнат на канала и готово.Просто няма кой да съдиш само си даваш бесмислено парите за адвокат, колата така или иначе трябва да я оправуиш тъй че спирането от движение не ти е проблема.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар