ЗдравейтеЩе сменям колата. Реших да търся нещо по-ново. Спрял съм се на Фиат Пунто 1.2 60 конски сили, 2003 Какви дефекти най-често дават тези коли. За да знам какво да гледам при огледа. Като цяло добър избор и е това пунто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.2 ?!
Collapse
X
-
кола
като на свички по нови коли 1 да не работи на 2 цилиндъра- сменя се ECU комплект и е доста пари 2 електро усилвател на волана -това се прави по възвожност да има 2 ключа- ако ти трябват или си расеян другото е да имаш пари за бензин и само каране ако намериш JTD на сносна цена и по запазено ще е хубаво тое и по мощно
Коментар
-
За мене е добра икономична но малко мудна ,Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Разхода му е супер това е една от най-икономичните сглобки на ПУнто което даже го има и при гранди ПУнто! Щом си карал 1.1 и 1.0 зтначи сега ще си добре само дето 1.1 Пунто е много по бързото от ибсата Eто разходаГрадски цикъл 7,3Извънградски цикъл 4,8Смесен цикъл 5,7НО това на 1242 60 коняPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Колега аз имам такова Пунто с такъв двигател 3 врати 2001.Двигателят е страхотен,динамичен и много икономичен.Карал съм доста коли които са по 60 коня но не могат да се сравнят с тази.Колкото му подаваш с толкова върви.Дава ми разход 4.6 на дълго 5.3 градско бензин.Относно дефектите лично при мен няма такива поне за сега.Като цяло за малък градски автомобил се държи доста спортно и не се усеща скоростта в купето.Жалко,че се налага да я продам.Поздрави!!!FIAT PUNTO 1.2 60 PS
Коментар
-
Re:
punto_boy написа:Колега аз имам такова Пунто с такъв двигател 3 врати 2001.Двигателят е страхотен,динамичен и много икономичен.Карал съм доста коли които са по 60 коня но не могат да се сравнят с тази.Колкото му подаваш с толкова върви.Дава ми разход 4.6 на дълго 5.3 градско бензин.Относно дефектите лично при мен няма такива поне за сега.Като цяло за малък градски автомобил се държи доста спортно и не се усеща скоростта в купето.Жалко,че се налага да я продам.Поздрави!!!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Разхода му е супер това е една от най-икономичните сглобки на ПУнто което даже го има и при гранди ПУнто! Щом си карал 1.1 и 1.0 зтначи сега ще си добре само дето 1.1 Пунто е много по бързото от ибсата Eто разходаГрадски цикъл 7,3Извънградски цикъл 4,8Смесен цикъл 5,7НО това на 1242 60 коня
Коментар
-
Карал съм 1.1 и и ибиса 1.3 60 коня , ми то няма разлика :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Карам такова Пунто. Доволен съм, колата е достатъчно пъргава за конете си, естествено ако си състезател не е за теб. Уникално опростена кола, евтино обслужване, евтина поддръжка като цяло. Разходът е 4.5 извънградско, около 7 и малко нагоре Софийско градско. Доста удобна кола за града, маневрена.
Коментар
-
bmahob написа:Карал съм 1.1 и и ибиса 1.3 60 коня , ми то няма разлика :D
Коментар
-
Painfall написа:Карам такова Пунто. Доволен съм, колата е достатъчно пъргава за конете си, естествено ако си състезател не е за теб. Уникално опростена кола, евтино обслужване, евтина поддръжка като цяло. Разходът е 4.5 извънградско, около 7 и малко нагоре Софийско градско. Доста удобна кола за града, маневрена.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Re:
bmahob написа:punto_boy написа:Колега аз имам такова Пунто с такъв двигател 3 врати 2001.Двигателят е страхотен,динамичен и много икономичен.Карал съм доста коли които са по 60 коня но не могат да се сравнят с тази.Колкото му подаваш с толкова върви.Дава ми разход 4.6 на дълго 5.3 градско бензин.Относно дефектите лично при мен няма такива поне за сега.Като цяло за малък градски автомобил се държи доста спортно и не се усеща скоростта в купето.Жалко,че се налага да я продам.Поздрави!!!FIAT PUNTO 1.2 60 PS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар