Благодаря ви за мненията. Реших вече такава щи сu вземам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто 1.2 ?!
Collapse
X
-
Re:
punto_boy написа:bmahob написа:punto_boy написа:Колега аз имам такова Пунто с такъв двигател 3 врати 2001.Двигателят е страхотен,динамичен и много икономичен.Карал съм доста коли които са по 60 коня но не могат да се сравнят с тази.Колкото му подаваш с толкова върви.Дава ми разход 4.6 на дълго 5.3 градско бензин.Относно дефектите лично при мен няма такива поне за сега.Като цяло за малък градски автомобил се държи доста спортно и не се усеща скоростта в купето.Жалко,че се налага да я продам.Поздрави!!!
Коментар
-
Да тъпо е стани да седна! И не пропускай поста на клчар внимавай с ЕКУ и СИТИ на волана че са доста срещане болежки на Пунто МК2Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Да тъпо е стани да седна! И не пропускай поста на клчар внимавай с ЕКУ и СИТИ на волана че са доста срещане болежки на Пунто МК2
Коментар
-
jordan1234 написа:bmahob написа:Да тъпо е стани да седна! И не пропускай поста на клчар внимавай с ЕКУ и СИТИ на волана че са доста срещане болежки на Пунто МК2
Коментар
-
А относно JTD какво ще кажете. Разхода му колко е горе долу. Защото гледам има доста приемлива цена като тази на 1.2 е . Някой който кара такова пунто да изкаже мнение. http://fiat.testdrive.bg/modificatio...780Hp.htmlПо уписанието ми звучи добре
Коментар
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
кола
за волана да при дизела е помпата ако има турбо и прословутия EGR хубаво е като попаднеш на кола/ видимо ти хареса и на вървене е добре /да е закараш до сервиз да е прегледат та дори и до Ауто Италия - стига да ти позволят де може да дадеш 30-40 лв ама да си сигурен че колата си заслужава
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:за волана да при дизела е помпата ако има турбо и прословутия EGR хубаво е като попаднеш на кола/ видимо ти хареса и на вървене е добре /да е закараш до сервиз да е прегледат та дори и до Ауто Италия - стига да ти позволят де може да дадеш 30-40 лв ама да си сигурен че колата си заслужава
Коментар
-
JTD e по добро! а виж разходите на дветеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:за волана да при дизела е помпата ако има турбо и прословутия EGR хубаво е като попаднеш на кола/ видимо ти хареса и на вървене е добре /да е закараш до сервиз да е прегледат та дори и до Ауто Италия - стига да ти позволят де може да дадеш 30-40 лв ама да си сигурен че колата си заслужава
Коментар
-
Честно казано и аз се бях засилил за Punto JTD, но някои неща ме отказаха. Аз не съм специалист, та ако имам грешки, поправете ме. Попрочетох и си направих следните заключения лично за себе си: JTD e Common Rail двигател, който от своя страна е по-капризен, от към масла, обслужване и тн. Българската нафта е кофти и се случва да запуши дюзите, което от своя страна е скъп ремонт... Друго, което лично мен ме отказа е турбото. Турбото за мен е минус...колкото е по-сложна колата и повече неща има, толкова повече неща могат да се строшат, а и от друга страна някои познати се опариха от развалени турбота, затова имам 1 на ум. И може би най-важното нещо, което ме отказа от дизела е цената, която беше доста по-висока и с малко каране трудно се избива от гориво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар