Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за боядисване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преи мен бронята беше грозно олюпета, което адски ме дразнеше. Като за късмет някой ме беше жулнал на паркинга пред работата и застрагхователя призна "щета на паркинг". Мисля че и с една телена четка може да "симулираш" щета някъде странично по бронята и после не може да ти откажат.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
      Преи мен бронята беше грозно олюпета, което адски ме дразнеше. Като за късмет някой ме беше жулнал на паркинга пред работата и застрагхователя призна "щета на паркинг". Мисля че и с една телена четка може да "симулираш" щета някъде странично по бронята и после не може да ти откажат.
      А ако пише в полицата "предна броня - боя" ?... какво може да направиш за да ти признаят щета?
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Mazgarev написа:
        А ако пише в полицата "предна броня - боя" ?... какво може да направиш за да ти признаят щета?
        А като види че са боядисани броните или огледалата застрахователя автоматично ли вписва "предна(задна) броня боя " или иска фактурата от боядисването.Става въпрос за случай когато преди боядисване броните са били не боядисани?
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
          Mazgarev написа:
          А като види че са боядисани броните или огледалата застрахователя автоматично ли вписва "предна(задна) броня боя " или иска фактурата от боядисването.Става въпрос за случай когато преди боядисване броните са били не боядисани?
          Щом в полицата е писало предна броня - боя означава че когато си правил застраховката на колата бронята ти е била за боядисване .Това означава, че дори и (недай боже) да настъпи застрахователно събитие, то те няма да ти платят боядисването на бронята (или който и да е детайл, описан в полицата че е за ремонт).Ако обаче такова нещо не пише в полицата и после си занесеш факура, то те ти плащат по фактурата и не ти правят оглед.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
          X