Здравейте , искам да попитам ако някой от вас си е пребоядисвал колата. Горе долу колко пари излиза тази процедура.Колата е Типо , а боята е обикновенна сива(не металик).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за боядисване
Collapse
X
-
gdd55
В големите специализирани сервизи на час мак ще ти я боядисат цялата за максимум 500лв сив металик ама трябва да познаваш някой който работи там за да те вкара в играта.Аз примерно мойта си я боядисвам в най-скъпия сервиз в България Дарс Ауто за "безпари"
Коментар
-
jopena написа:еми 1500 е абсурдно много .(колкото цялата кола) наистина няма смисъл цялата. Но пък има за боя капака, двата предни калника , двете задни врати. и затова мислех направо цялата ако е малко по скъпо.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
jopena написа:ми искам да я оправя и да я продавам заедно с другата(рено 19) и да взема нещо по новичко.та затожа ми е въпроса.Мерси за отговорите на всчикиПС. иначе тази за която питах е Типо 92 16и.е .Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
код номера на цвета и талона
jopena написа:цвета по принцип се взима от талона, но заради атмосферните въздействия и слънцето боята изсветлява и затова като купуваш , ти го тонират на място.
Коментар
-
Re: код номера на цвета и талона
niko_ymn написа:jopena написа:цвета по принцип се взима от талона, но заради атмосферните въздействия и слънцето боята изсветлява и затова като купуваш , ти го тонират на място.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар