Здравейте,някои коли имат прекарана инсталация за подгрев на огледалата, дори да са механични самите огледала и фабрично без подгрев. Някой отварял ли е браво да види във вратата дали има жиците, аз съм махал кората, но не обърнах внимание. Искам да си сложа огледала с подгрев, но ако няма инсталлация прекарана не ми се занимава честно казано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли инсталация за подгрев в огледалата
Collapse
X
-
Не знам дали има инсталация за подгрев на механични огледала но и на самите стъкла на огледалата трябва да имаш нагреватели.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Друг е въпроса че не виждам никаква логика да се поставят заводско стъкла/огледала с подгрев на механични огледала, които силно се съмнявам да имат подготвена ел. инсталация да се пригодят за електрически.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
пичове- пак не е ясно очевидно- НЯМАМ ЕЛ ОГЛЕДАЛА, МЕХАНИчНИ СА, подгрев няма, искам да сложа, като сменя огледалата или само стъклата- все тази. въпроса е имам ли пуснати кабели до огледалата за тази интервенция. Надявам се да има- защото в ситроен форума четох, че ситроните имат прекарана инсталация, която стига до машинката на ел стъклото и там букста е вече закачена някъде- който иска да си пусне трябва само от вратата /моторчето на ел джама/ да пусне 2 жици до самото огледало и това е.... затова и не махам само капачето да проверя, защото не е надежна проверката. чел съм и тук във форума, че май има пусната инсталация на всички, но не съм сигуренLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
"Проверката е висша форма на доверието" колега провери и със сигурност ще разбереш.Според мен нямаш прекарана ел. инсталация но все пак не мога да съм на 100% сигурен при условие че един с един не си приличат Фиатите по своето оборудване и окомплектоване излизащи от завода.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Много е вероятно да има кабели за подгрев. Когато реших на Мареата да слагам колони в задните греди на оригинално пригоденото място , изчетох доста подобни теми. Когато свалих капаците на отворите за колонки установих че има пуснати оригинално кабели , които бяха изолирани с дунапрен , но с оригинални букси. :D Така че най-добре да проверишФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
pakumba - напоследък няколко човека си направиха електрически фарове. ПРоблемът обикновено беше , че има инсталация, ама само донякъде. Т.е. - тръгват кабели от таблото с бушони, но в някоя от буксите - просто не продължават по-натам. Може би имаш кабели за подгряване, и за ел-огледала, но вероятно краят им е в буксата на вратата, при пантите. А може пък и вратата ти да е напълно оборудвана. А дано!
Коментар
-
Няма. Поне на 6раво-то на мой приятел, ’97 година, 1.6 SX, механични огледала.Аз му го сменях и няма кьорава жица. Самото стъкло на огледалото не съм го гледал дали има реотани, ама едва ли.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Uho написа:При Темпрата инсталацията за подгряване стига само до последната букса преди вратата, и то само за дясното. За лявото въобще нямаше инсталация. При бравото - нямам идея как е.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар