Когато заседне някой повдигач на клапаните, какво се усеша при работа на двигателя? Как да разбера?Благодаря?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повдигач на клапани
Collapse
X
-
Добре де това ще промени ли шума на двигателя? Компресията в цилиндъра неможе да се проверява постоянно.Вибрации ли се появяват? Просто чета из форума, че имат такива проблеми и искам да знам недай си боже да се случи нещо просто да съм информиран. Не съм техничар и да ви кажа честно като огасне колата единствената констатация която мога да направя е че е свършила бензина или газта. Така че се извинявам ако някой от въпросите ми е " глупав"
-
Не е задължително да падне компресията. Не е задължително и да пали трудно. При 2 всмукатеклни клапана труно ще се разбере дали единят от тях не работи. При постояно затворен такъв също няма да има промяна в компресията. Най-добре е да се свали капака на главата - 4 или 6 винта. Останалото е гадаене. Не е добре при съмнение нещата да останат така без отговор.Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Re: Повдигач на клапани
iko79 написа:Когато заседне някой повдигач на клапаните, какво се усеша при работа на двигателя? Как да разбера?Благодаря?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар