Събирам информация за Фиат Палио - 1242см- 75к.с. и пускам това запитване,защото колата не е много разпространена и модела като цяло,ще съм благодарен за споделената информация .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Фиат Палио
Collapse
X
-
палиото е с електроника и двг на пунто разликата е в купето и в окачването(направено за нашите пътища).Иначе аз имам такъв ДВГ и не съм много доволен :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
bmahob написа:...разликата е в купето и в окачването(направено за нашите пътища)...."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
тиси писал 1242 75 това е бензинов ДВГ :D Иначе предназначено ушким за нашите разбити пътища :D Това съм чуввал.Този модел се сглобява в Турция, Бразилияhttp://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Palio ето повече инфоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Не е на база типо, а на пунто. Ето още една тема, в която сме споделяли впечатления и мнения за фиат палио: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=47191Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Брейй, все хубави неща прочетох за това Палио.. май ще зарадвам тъста с една такава количка догодина. Дано само да не ми мине котка път"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Брейй, все хубави неща прочетох за това Палио.. май ще зарадвам тъста с една такава количка догодина. Дано само да не ми мине котка пътPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар