Имам Фиат Пурно 1.1 на задния мост има 4 тампона 2 малко и 2 големи през който минава болт общо 4 болта и захваща целия заден мост към купето при мен тези тампони започнаха силно да хлопат .Преди 3 години като го купих малко хлопаха сега много от ВантоТрейд и Ауто Италия ми казаха че тези тампони били запресовани в задния мост и не можели да се сменят трябвало или цял заден мост или някакви подложки нещо побългаряване Някой сменял ли ги е Виждал съм такива тампони н обикновенните магазини и там са ми казвали че се продават отделно и се сменят Незнам на кого да вярвам затова питам някой който има Пунто сменял ли ги е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
4 те задни тампони на Фиат пунто
Collapse
X
-
gdd55
Докато бях във сервиз Фиат имаше едно пунто така му тракаха тампоните и му казаха че трябвало да се сменя задния мост за да спрат да тропат
-
Смяна
Ами незнам дали като ги смениш ще се оправи но несе сменят трудно.Тук се прави по следния начин, естествено с чук .Смениха ми ги до нас в един сервиз.Сигурно за 1.30минути и 80 лв.Първо в Двата сервиза сате излъгали че несе вадят ,Точно обратното.Както влезли така и излезли.С набиване.Има скоба за това нешо по тук никои неги вади така.Дори казват че се сваля задния мост не .Аз наскоро ги смених, че ми тропаше нешо от дзат но ефект почти няма .Вярно малко се повдигна но тропането остана . Слагат накакви гумени уплатниния но нищо. Може да тропа от лагерите с болта на носача.Ако си от София обади се .Аз съм на Бул "Прага "№1А що се отнася до Сервизи за PUNTO В София Малко Дори и Реномирани . Много от ремортите си ги правя сам .То дори и Книга няма за PUNTO На български .
Коментар
-
пич няма проблеми аз мойта така я взех и ги направиха тук в Дружба 2 в 1 сервиз - но малко по -скъпо - 130 лв работата ................ за тампоните дадох 40 лв. от евро07............. та става работата и проблеми няма.........ако нещо не се спряваш пиши да ти кажа къде е сервиза УспехПунто '95 1.1
Коментар
-
Кажете как се сменят-МОЛЯ, защото наситина във Вантотрейд казаха че те не се сменят а се сменя целия мост и бях на път да си купя даже си и намерих :D . При мене не е точно тропане а един кух звук. Но като бях във Вантотрейд ми казаха че са тръгнали и е хубаво да ги сменя. И как точно се сменят без да се сваля задния мост
Коментар
-
lamarin1 написа:Кажете как се сменят-МОЛЯ, защото наситина във Вантотрейд казаха че те не се сменят а се сменя целия мост и бях на път да си купя даже си и намерих :D . При мене не е точно тропане а един кух звук. Но като бях във Вантотрейд ми казаха че са тръгнали и е хубаво да ги сменя. И как точно се сменят без да се сваля задния мост
Коментар
-
blue_g написа:момчета, кажете някакъв качествен и сравнително евтин сервиз да си проверя и моите тампони....пък и да направят цялостен преглед на ходовата част...не съм ходил от месеци на диагностика
Коментар
-
талмони
Право да ви кажа за диагностика специално на PUNTO или подабно Маистори специално трудно се намират .Трябва някои които има или вече е ремонтирал такива коли.Иначе трудно може да установи даден проблем. Има да си сменяте части и пак дане се оправи колата . Дори и в сервизи така наречените /СПЕЦИАЛИЗИРАНИ/ пак нищо . Майстор трудно може да се разбере кой е .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар