Здравейте, имам голям проблем за който не мога да намеря никакво решение. Фиата ми пали много трудно или воабще не пали, все едно няма ток в колата и е съвсем умряла. Сменяни са и кабели и стартер, акумулатора е наред. Мерси предварително за съветите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето
Collapse
X
-
ogi28b написа:Аз мисля, че изобщо не сте прочели първия пост Какъв датчик на вала, като стартера изобщо не върти, или върти много трудно?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ако е от датчик колянов вал стартера ще върти, но няма да запали. Колежката се оплаква от трудно въртене и даже липса на такова. Очевидно няма връзка с този датчик! Тук става въпрос за стартер (по-добрия вариант) или нещо по-лошо. Имаше някакъв пословичен аналогичен случай на колежка с браво 1.6 ако не се лъжа.@ Позитивната - беше писала, че стартера е сменян. Целият ли е сменен и къде ти правеха този ремонт?Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
Значи, стартера ме съмнява да е, защото ако е той няма да иска да пали и като е загряла Според мене е датчика за температурата на инжекциона на мене ми беше от него, 20 лева май беше. Как по точно не пали като загрее колата върти и не пали или не иска да въртиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
bbw написа:не пише че не върти стартера а че не пали. стартера може да върти и пак да не пали. колежката не е уточнила стартера дали върти.Fiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар