Неще да се включва и не мога да охладя двигателя и ми изхвърля всичкия антифриз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ перката на радиатора
Collapse
X
-
Това с изхвърлянето на антифриза ми прилича повече на симптом от издухана гарнитура, или крива глава. Къде се намира стрелката за темперетурата, когато започне да изхвърля антифриза? При тези темперетури навън трябва да зориш словещо колата за да се стигне до включване на перката. Иначе най-често заминава термо-ключа, който определя пускането на перката, по-рядко самия двигател на перката, или релето (при моделите, които го имат).Frontera Sport, X20SE март 1998
-
blondy_driver
желателно е въобще да не я караш колата и веднага на майстор,за да не стане мнооогггооо зле. В най - добрия сличай ще е само гарнитурата и малко полиране на главата на двигателя, ако не може и до основен ремонт да стигнеш, което е доста скъп ремонт
Коментар
-
Re: помошт перката на радиатора
jarulmo написа:Неще да се включва и не мога да охладя двигателя и ми изхвърля всичкия антифриз."What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
jarulmo написа:Неще да се включва и не мога да охладя двигателя и ми изхвърля всичкия антифризLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba84 написа:jarulmo написа:Неще да се включва и не мога да охладя двигателя и ми изхвърля всичкия антифриз.
Коментар
-
еми може да ти е изгорял мотора, сваля се лесно от 4 болта, сваляй, мери и действай. естествено се сещаш за вероятността някоя жица да се е прекъснала, масата също може да те ебава. мен ако питаш провери тези две неща първо и тогава свали мотора, ако няма да слагаш директно 2 ръка/аз така бих направил/ провери му четкитеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
според мен най добре пусни директно ток от акумолатора към моторчето за охлаждане за да го провериш дали работи ако не, търси втора употреба ,от едно загряване е малко вероятно да си издухал гарнитура или да си изкривил главатаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар