Някой може ли да ми каже как се демонтира решетката с емблемата на Stilo Рових се доста из документацията която докопах, но нищо не успях да намеря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Решетка на Stilo
Collapse
X
-
http://www.fiatforum.com/stilo-guide...lle.htmlАко всеки със стило научи линка ще намира на едно 90 от 100 въпроса, отговор на нещата в картинки. Ако колата ти загрява бавно ... термостат почти сигурно.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
GTipo написа:Имоята загрява бавно като стана по-студено. Термостата за мен е скапан само когато спре въобще да стига стрелката до средата.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ок, отново спам - ...как да разберем че термостата е запецнал отворен?Живо ме интересува за да проверя и моят.ПП: До сега четох писанията в темата за термостатите. Излиза че ако пада температурата при движение извънградско, и то драстично, значи термостата е запецнал отворен.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Ок, отново спам - ...как да разберем че термостата е запецнал отворен?Живо ме интересува за да проверя и моят.ПП: До сега четох писанията в темата за термостатите. Излиза че ако пада температурата при движение извънградско, и то драстично, значи термостата е запецнал отворен.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
GTipo написа:Ок, отново спам - ...как да разберем че термостата е запецнал отворен?Живо ме интересува за да проверя и моят.btw на студено Стилото с преебан термостат няма да загрее до оптимална температура, лично съм тествал ... на 4-5’C съм карал 30-40 км градско и не съм стигал средата, трябва да бъдат яки газировки та да загрее.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар