Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аз паля, тя неиска (Brava 1.6 16v)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз паля, тя неиска (Brava 1.6 16v)

Колеги, сутринта бравичката неискаше да запали С първото врътване на ключа запърпори малко и след 2 секунди изгасна. След това въртях, въртях и нищо.. (разбира се закъснях за работа ) Колата е на бензин и до сега не е правила така... (Карам я от лятото) С читав антифриз си е всичко точно и до там... Чудя се дали проблема не се крие в качествен бензин и позахабени свещи?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Горивния филтър сменявал ли си?
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Мммда юли месец. ~ 6 000 km
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

и аз има подобен проблем но второто врътване и пали и няма грижи .И ми го прави само като е студено.И още не мога да резбера от какво е
        Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Според мен или са свещите, или някъде не достига бензин (замръзнал??!!) , защото си въртеше на празен ход и нищо... Ще проверя довечера свещите и ако не е от тях ще играе сешоара :D
          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Или някои ми беше казал за някав клапан за бензина но не знам какво точно трябва да значи
            Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Аз също не го знам това "чудо"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
              X