Здравейте. Имам въпрос относно гумите на Фиат Пунто мк2 (2001 година). Понеже нямам книжката на колата, реших тук да Ви попитам с какви гуми е колата оригинално.В момента съм със 155/80/R13, но понеже идва зима трябва да взема и зимни гуми. Също така искам да попитам откъде мога да взема 4 джанти, някакви най-обикновени и евтини...какъв размер бяха те - 4х98 или друг? Ако някой може да помогне по тези въпроси, ще бъда благодарен. Лека вечер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно гуми и джанти (Пунто)
Collapse
X
-
Ето ти таблица за оригиналните размериhttp://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...nto/marka/FIATСамо виж кой е точно твоя модел
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:може и да няма щом казваш поглеждал ли си дали няма моторче под волана или имаш ли CITY
Коментар
-
Джантите трябва да са 1:1 за Лада Самара.Аз имам Лада,сина ми Пунто 1.1 и стават гарантирано.Намират се руски по 35-40 лв.(нови).Гумите- винаги съм купувал от АЦ"Радиал" (под моста Чавдар).Цените са мн.изгодни,слагат и ги балансират безплатно(само вентили се плащат),ако ги купиш от там.След 2 дни в Метро има на промоция зимни Корморан.От летните съм много доволен,зимните не знам.Карам с Debica зимни-добри са.
Коментар
-
boy123 написа:Джантите трябва да са 1:1 за Лада Самара.Аз имам Лада,сина ми Пунто 1.1 и стават гарантирано.Намират се руски по 35-40 лв.(нови).Гумите- винаги съм купувал от АЦ"Радиал" (под моста Чавдар).Цените са мн.изгодни,слагат и ги балансират безплатно(само вентили се плащат),ако ги купиш от там.След 2 дни в Метро има на промоция зимни Корморан.От летните съм много доволен,зимните не знам.Карам с Debica зимни-добри са.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар