Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резонатна Кутия Брава 1,6 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Резонатна Кутия Брава 1,6 16V

Привет!Имам един въпрос ,що е то резонатна кутия и каква е нейната задача!Фиата ми е BRAVA 1.6 16 V 103кс.Питам защото ми се чупи и откакто запуших отвора където беше поставена,колата на няколко пъти ми загасва на бензин когато освободя от скорост,същия проблем ми го прави,но много по често когато съм на газ!Има ли връзка с тази кутия или да търся проблем а другаде!Благодаря предварително на всички![/b]
    BRAVA 1,6 бегачка шъ знайш!!!!

Re: Резонатна Кутия Брава 1,6 16V

Евгений Станев написа:
    Привет!Имам един въпрос ,що е то резонатна кутия и каква е нейната задача!Фиата ми е BRAVA 1.6 16 V 103кс.Питам защото ми се чупи и откакто запуших отвора където беше поставена,колата на няколко пъти ми загасва на бензин когато освободя от скорост,същия проблем ми го прави,но много по често когато съм на газ!Има ли връзка с тази кутия или да търся проблем а другаде!Благодаря предварително на всички![/b]
    колега точно там е проблема. моята като се пръсна не държеше ниски и гаснеше. Купи си "нова" от някоя морга. цената е според зависи, но чисто ново няма как да намериш /поне аз не успях/. точно как действа не мога да ти кажа но определено оказва влиание
    F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
    F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

аз в момента съм без нея и от както се пръсна съм сложил там само кихалката.колата и с тази кутия не държеше ниски обороти на бензин,на газ няма проблем и сега.
      1.6 16v Abarth

Коментар

резонатна кутия

Благодаря колеги.Явно ще трябва да я търся тази кутия!Дано успея да я намеря.
        BRAVA 1,6 бегачка шъ знайш!!!!

Коментар

Working...
        X