Здравейте колеги, пускам темата защото ще копувам точно този автомобил а се рових из форума и няма почти нищо за точно този автомобил. Ако може колеги с такъв автомобил да ми кажат за добри, лоши страни на автомобила подръжка, част и лесно ли се намират и общо взето всичко което може да ми е полезно при покупката му. Благодаря предваритено.... и сори ако не съм уцелил правилното място за темата просто нз каде другате да я пусна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за фиат стило 2.4 20v абарт?
Collapse
X
-
Едва ли ще намериш много собственици на абартови стила, тъй като ако не се лъжа до скоро това беше акцизна кола. Ако си решил, че ти харесва и консумацията на гориво ти допада взимаш. Единственото което аз знам като факти, е че петака е изключително добре балансиран и тази версия е за истински любители на марката и модела, мотора също е здрав и издръжлив дори податлив на турбо конверсия. Като рядък автомобил ... всеки собственик си гледа колата и съответно няма големи оплаквания. Както всяко едно друго Стило и абарта страда от стандартните хронични заболявания за модела, в темета да опознаем FIAT Stilo ще намериш всичко.'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
-
Да прав си, автомобила и все още е акцизен, но така или иначе от догодина пада акциза и няма да има проблем. Интересуваха ме някакви по специфични проблеми при абарта дали трудно се намират части и тн. А относно за консумацията на гориво смятам че за кубатурата и мощността която произвежда зверчето то тя е доста прилична и няма да е проблем за мен. Мерси все пак ако се сетиш нещо допълнително може да пишеш, а аз междувременно ще попрочета в темата която ми даде приятно и безаварийно колега.
Коментар
-
Тази кола наистена е много интересна, но ми е интесно дали всъщност "Абарт" са участвали при разработката на тази кола? Защото само 170 к.с. от 2.4 литров мотор са малко несериозни според мен.Иначе няма спор ,че колата изглежда добре, но лошото е че я много рядка и може да имаш проблем с набавянето на резервни части- най вече за мотора.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Един приятел прави ремонт на мотора на Стило Абарт лятото,та напук на всички които говорят че мотора бил корав,ами да ама не,същия боклук като 2.0 20V-то е.По-точно редовния проблем с биелни лагери.Като цяло части няма в магазините,ако не се лъжа лагери и гарнитури поръчвахме от Англия.Това което каза колега по-горе за селеспиида е вярно,доста проблеми създава тази електрохидравлика.Иначе смяната на предавки от волана тип Ф1 е страшно удобна,като салон по-новите изпънения са също невероятни,по-старите са пълна дроб и са направени от доста некачествени материали.Та колега ако мислиш че ще си късметлия да попаднеш на добър екземпляр и можеш да си позволиш ремонт-зимай П.П.Само не забравяй че с такава кола не е ходено само за хляб до магазина,а определено стрелката на оборотомера е седяла постоянно в червената зонаPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Ами аз съм далеч от мисълта че автомобила ще е перфектен просто трябва да се гледа преди да се купи не че пак е 100%-ва гаранция но все пак, а автомобила ще го копувам от Германия, ако имате и впечатления за германски автомобили като цяло пак ще е от полза а за селеспиид-скоротната кутия аз така и неможах да разбера, това като типтроник ли е или е някакъв тип полуавтоматична? За още мнения ще бъда мн благодарен понеже мн ми харесва автомобила и мн съм се навил да го копувам, благодаря предварително
Коментар
-
Може да е в напълно автоматизиран режим на превключване,а може и ти да превключваш тип F1 от волана,като това си го настройваш от скоростния лост ...манията е пълна,двг го водят доста разтоварен и силен,като за магистрала е цвете,но не мож го сравняваш по пъргавина с 2.0 Турбо,все пак е петак 2,4 с 20V,докато развърти,но пък звука е страхотен,за проблеми не знам,нямал съм досег с него...виж някой чужди сайтове,че в Бг е кът тоя модел разрез на двг-то http://www.carsfromitaly.net/fiat/stilo/5cyleng.htmlforza forever
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар