здравейте колега, стана време за смяна на антифриза и се 4удя какъв да сложа? Гледам 4е по магазините има зелен и син, зеленият е 3 лв за 1 литър концентрад, а синия е на 4 лв за 1 литър концентрад. каква е разликата межу двата и ко бихте ми препоръ4али? благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за цвета на антифриза
Collapse
X
-
Re: питане за цвета на антифриза
Искрен написа:здравейте колега, стана време за смяна на антифриза и се 4удя какъв да сложа? Гледам 4е по магазините има зелен и син, зеленият е 3 лв за 1 литър концентрад, а синия е на 4 лв за 1 литър концентрад. каква е разликата межу двата и ко бихте ми препоръ4али? благодаря предварително.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Synthy написа:еми те май и двата са червени и не, не съм чел темата, но червения е доста по-малко корозивен, отколкото синия.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Synthy написа:червен
Коментар
-
Искрене, писането с 4 и 6 вместо с ч и ш, освен че е много дразнещо, си е нарушение на правилата, така че по-добре ги спазвай. И ползвай търсачката.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар