Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за цвета на антифриза

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

питане за цвета на антифриза

здравейте колега, стана време за смяна на антифриза и се 4удя какъв да сложа? Гледам 4е по магазините има зелен и син, зеленият е 3 лв за 1 литър концентрад, а синия е на 4 лв за 1 литър концентрад. каква е разликата межу двата и ко бихте ми препоръ4али? благодаря предварително.
    темпра 1,9тд

Докато се 4е6а6 и 4ака6, хапни малко 4ере6и и ви6 това:
    Прикачени файлове

Коментар

Че какво общто има това с темата? аз си знам каде са буквите. и ако обичаш недей да спамиш.
      темпра 1,9тд

Коментар

Re: питане за цвета на антифриза

Искрен написа:
        здравейте колега, стана време за смяна на антифриза и се 4удя какъв да сложа? Гледам 4е по магазините има зелен и син, зеленият е 3 лв за 1 литър концентрад, а синия е на 4 лв за 1 литър концентрад. каква е разликата межу двата и ко бихте ми препоръ4али? благодаря предварително.
        Щом ще го сменяш , зарежи зелен...син и разните му там бъркочи от неизвестни марки забъркани в някой гараж. Вземи си една туба 4л.-32лв. Приста "Лонг Лайф" . Това е наистина качествен атифриз за удължен експлоатационен период до 5г.
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

червен
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
            червен
            А чел ли си темата от Шкода форума,където след смяна на обикновения български антифриз с червения G12 блока беше почти заминал. Кеф му на човека Парафлу,кеф му Приста Лонглайф.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

еми те май и двата са червени и не, не съм чел темата, но червения е доста по-малко корозивен, отколкото синия.
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                Synthy написа:
                червен
                А чел ли си темата от Шкода форума,където след смяна на обикновения български антифриз с червения G12 блока беше почти заминал. Кеф му на човека Парафлу,кеф му Приста Лонглайф.
                не беше точно така
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Synthy написа:
                  еми те май и двата са червени и не, не съм чел темата, но червения е доста по-малко корозивен, отколкото синия.
                  Парафлу не е ли зелен поне моят беше такъв.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                    Synthy написа:
                    червен
                    Аз съм я чел и си спомням че беше син, и че беше български. Върни се да я прочетеш пак . Иначе без значение, само да не е български, изключвам Пристата ... мое си мнение. Аз лично съм с червен.

Коментар

Искрене, писането с 4 и 6 вместо с ч и ш, освен че е много дразнещо, си е нарушение на правилата, така че по-добре ги спазвай. И ползвай търсачката.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                      X