здр колеги искам да попитам дали някои знае има ли разлика в окачването и главно в задното на пунто мк2 1.8-HJT и пунто мк2 1.2/16V.ако има каква е тя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нужда от помощ за окачване на пунто мк2
Collapse
X
-
добре колега тва ми е ясно.ама може ли да ми кажеш нещо по конкретно.за да задавам въпроса явно имам някакъв проблем а не се намирам на приказка само.искам да разбера каква е разликата в окачването и дали мога да си реша проблема.купих джанти 15’’ и сега като карам на неравности особенно ако има двама човека отзад и се чува шум като че опират в калниците.и затова искам да сложа подсилени пружини за да няма такова свиване като моите.скоро се консултирах с един човек и тои с 15’’-ки само че с HJT и каза че няма такива проблеми.затова става въпрос.мисля ако има някакви с същата височина като оригиналните само че подсилени да взема.имаш ли представа на HJT-то дали са по ниски или само са по твърди.
Коментар
-
Filcov написа:Колега защо не отидеш да ти направят едни тест на амортисьорите .... 15-ките за HGT са си стандартен размер по книжка. Размера на гумите по спомен ги пишеха 185/55/15 аз карам с 195/50/15Ти какъв размер гуми си сложил на джантите ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар