Пускам тук отново тази тема понеже предната ми беше премахната,защото била в грешният подфорум.И понеже не съм сигурен кой точно е подфорума за тази тема,моля все пак модераторите когато премахват темата ми,поне да уточнят каде е трябвало да я постна.Та сега по темата......[color=red:fb9e3a4ed0]Е със сигурност
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Барчета 2000 година-мнения,съвети.....
Collapse
X
-
Имала съм и Купе, сега карам Баркета....е чесно по-голямо удоволствие ми доставя БаркетатаПо-маневрена, по-бърза, по-малки габарити, което си е плюс за София.За мен единствения минус спрямо Купето е ако си висок или голям :D по-тесничко ще ти е...И да не забравяме....че Купето не може да стане кабрио :PFIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Коментар
-
Колежке Dessy,за колко пари взе Баркетата(ако не е тайна разбира се).Защото аз харесах една за 7000 лв,но понеже този автомобил не се среща много често и се чудя дали това е нормална цена за него???И още нещо,ама не ми се смейте.Голям ли и е багажника ?В смисъл че след като няма задни седалки,то поне багажник да има.....Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Имал съм купе и по отношение на стабилност бях много доволен. Вътре има достатъчно място, че и маса за чай да сложим между шофьора и десния пътник. Лайсната през таблото е супер маняшка, а колата е изключително удобна. За паркиране на заден ход е кофти, а и огледалата за задно виждане са по-скоро украшения от колкото за ползване. Барчетата е изключително тясна. Аз лично не се чувствам много комфортно в нея. Хонда срх тарга е като хол в сравнение с нея. Багажникът е тамън никакъв и може да събере един средно голям сак. Гледай да я вземеш и с твърд покрив, че за зимата мекия едва ли ще е сред най-подходящите, а и твърдия е със стъклен прозорец и подгряване.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
cveteca написа:Колежке Dessy,за колко пари взе Баркетата(ако не е тайна разбира се).Защото аз харесах една за 7000 лв,но понеже този автомобил не се среща много често и се чудя дали това е нормална цена за него???И още нещо,ама не ми се смейте.Голям ли и е багажника ?В смисъл че след като няма задни седалки,то поне багажник да има.....FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Коментар
-
pecata написа:Колега 2000_16V я кажи (на лично по добре да не спамим темата на човека) какви ядове ти правеше купето,че аз точно купе с мотор двойка 16-ка искам да си купя,пак съм останал с впечатление че е най-добрия мотор на купето.Ти какви проблеми има с него?FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now
Коментар
-
Dessy написа:cveteca написа:Колежке Dessy,за колко пари взе Баркетата(ако не е тайна разбира се).Защото аз харесах една за 7000 лв,но понеже този автомобил не се среща много често и се чудя дали това е нормална цена за него???И още нещо,ама не ми се смейте.Голям ли и е багажника ?В смисъл че след като няма задни седалки,то поне багажник да има.....
Коментар
-
Аз Купе съм виждал често(един приятел има).Баркета съм виждал само в автокъща,но никога не съм я карал за разлика от Купето(което м/у другото много ми харесва как се държи на пътя).Така или иначе след като премислих реших ако до началото на Декември не намеря някаде Баркета но задължително със Твърд таван,да си взема Купе.Днес като излезох сутринта навън и ми замръзнаха дори и ноктите на ръцете,премислих частта с мекият таван.Пък и за него си трябва гараж поради ред причини.Но за съжаление никаде не съм видял да се продават такива с твърд.Та както казах,ще поогледам още малко и ако не намеря,се хвърлям на Купе.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар