Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Барчета 2000 година-мнения,съвети.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Барчета 2000 година-мнения,съвети.....

Пускам тук отново тази тема понеже предната ми беше премахната,защото била в грешният подфорум.И понеже не съм сигурен кой точно е подфорума за тази тема,моля все пак модераторите когато премахват темата ми,поне да уточнят каде е трябвало да я постна.Та сега по темата......[color=red:fb9e3a4ed0]Е със сигурност
    Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Смело се мятай колега което и да вземеш от двете няма да сгрешиш,аз лично карам Купе- двигатела е идентичен като този с барчетата,никви ядове...Купето има доста плюсове спрямо Барчетата но все пак всичко е до въпрос на вкус....ако те интересува нещо по така питай..???
    http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Кажи повече за плюсовете на купето пък може и да ме накараш да размиля за него.Разбира се освем двата очевадни плюса че купето е четриместно и с по-голям багажник :D

Коментар

Ако искаш се обади някой ден да го тестваш на живо....гледам че си от София..нямаш никви ядове и ще поговорим..на една от срещите идва една колежка с Барчета ще я прислушаме и нея ако трябва...

Коментар

Имала съм и Купе, сега карам Баркета....е чесно по-голямо удоволствие ми доставя БаркетатаПо-маневрена, по-бърза, по-малки габарити, което си е плюс за София.За мен единствения минус спрямо Купето е ако си висок или голям :D по-тесничко ще ти е...И да не забравяме....че Купето не може да стане кабрио :P
          FIAT COUPE 1.8 16V - ex ---->FIAT BARCHETTA 1.8 16V-now

Коментар

Колежке Dessy,за колко пари взе Баркетата(ако не е тайна разбира се).Защото аз харесах една за 7000 лв,но понеже този автомобил не се среща много често и се чудя дали това е нормална цена за него???И още нещо,ама не ми се смейте.Голям ли и е багажника ?В смисъл че след като няма задни седалки,то поне багажник да има.....

Коментар

За багажника ще си разочарован....почти няма ... :D

Коментар

Имал съм купе и по отношение на стабилност бях много доволен. Вътре има достатъчно място, че и маса за чай да сложим между шофьора и десния пътник. Лайсната през таблото е супер маняшка, а колата е изключително удобна. За паркиране на заден ход е кофти, а и огледалата за задно виждане са по-скоро украшения от колкото за ползване. Барчетата е изключително тясна. Аз лично не се чувствам много комфортно в нея. Хонда срх тарга е като хол в сравнение с нея. Багажникът е тамън никакъв и може да събере един средно голям сак. Гледай да я вземеш и с твърд покрив, че за зимата мекия едва ли ще е сред най-подходящите, а и твърдия е със стъклен прозорец и подгряване.
                Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                -------------------------------------------------------------

Коментар

Колега 2000_16V я кажи (на лично по добре да не спамим темата на човека) какви ядове ти правеше купето,че аз точно купе с мотор двойка 16-ка искам да си купя,пак съм останал с впечатление че е най-добрия мотор на купето.Ти какви проблеми има с него?
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Всъщност дори е по-добре да пуснеш отговора тук,защото и мен това ме интересува.Както казах в първият си пост,аз се колебая м/у купе и барчета,та една такава информация би ми свършила работа...

Коментар

cveteca написа:
                      Колежке Dessy,за колко пари взе Баркетата(ако не е тайна разбира се).Защото аз харесах една за 7000 лв,но понеже този автомобил не се среща много често и се чудя дали това е нормална цена за него???И още нещо,ама не ми се смейте.Голям ли и е багажника ?В смисъл че след като няма задни седалки,то поне багажник да има.....
                      Ето снимка :D от която едва ли може да се добие точна представа, но аз съм събирала един голям куфар от тези правоъгълните и може още неща отстрани да се сложат. А и като е вдигнат гюрука на мястото му отвътре има достааааа място за всякакви неща да се слагат :D много е практично ))За цената вярно, че е 2000г но много ми се виждат 7000лв. Лично моята я взех много тънко. Точно защото не се среща често се изхвърлят с цените, но толкова им е писнало да им седят, че са съгласни за каквото им дадеш. Още седят обявите на колите, които гледах още докато си търсих такава кола. Даже има една на 40000км. в автокъща в Студ. град много запазена видимо /бяха малко кърпили гюрука, но хич не е болка за умиране/....за 3500лв ....за 3000 е твоя :D Има една бяла с черно за около 7000лв май беше, но тя си е уникат-заслужава си парите! Ти решаваш....
                      Прикачени файлове

Коментар

pecata написа:
                        Колега 2000_16V я кажи (на лично по добре да не спамим темата на човека) какви ядове ти правеше купето,че аз точно купе с мотор двойка 16-ка искам да си купя,пак съм останал с впечатление че е най-добрия мотор на купето.Ти какви проблеми има с него?
                        Точно обратното 1.8 16V е по- новия и по-добрия мотор

Коментар

Dessy написа:
                          cveteca написа:
                          Ето снимка :D от която едва ли може да се добие точна представа, но аз съм събирала един голям куфар от тези правоъгълните и може още неща отстрани да се сложат. А и като е вдигнат гюрука на мястото му отвътре има достааааа място за всякакви неща да се слагат :D много е практично ))За цената вярно, че е 2000г но много ми се виждат 7000лв. Лично моята я взех много тънко. Точно защото не се среща често се изхвърлят с цените, но толкова им е писнало да им седят, че са съгласни за каквото им дадеш. Още седят обявите на колите, които гледах още докато си търсих такава кола. Даже има една на 40000км. в автокъща в Студ. град много запазена видимо /бяха малко кърпили гюрука, но хич не е болка за умиране/....за 3500лв ....за 3000 е твоя :D Има една бяла с черно за около 7000лв май беше, но тя си е уникат-заслужава си парите! Ти решаваш....
                          Ех Деска като циганин на пазара си хвалиш стоката... ....за мъж нещо ми малее таз количка...на тебе си е екстра.... Колега казах ти ако искаш обади се някой ден да ти покажем и двете-Деска ще покажеш ли и ти твоя звяр на момчето аа..и без това отдавна не си идвала на среща..???..

Коментар

Аз Купе съм виждал често(един приятел има).Баркета съм виждал само в автокъща,но никога не съм я карал за разлика от Купето(което м/у другото много ми харесва как се държи на пътя).Така или иначе след като премислих реших ако до началото на Декември не намеря някаде Баркета но задължително със Твърд таван,да си взема Купе.Днес като излезох сутринта навън и ми замръзнаха дори и ноктите на ръцете,премислих частта с мекият таван.Пък и за него си трябва гараж поради ред причини.Но за съжаление никаде не съм видял да се продават такива с твърд.Та както казах,ще поогледам още малко и ако не намеря,се хвърлям на Купе.

Коментар

Ами аз знам за 2 с твърд таван -едната е във Велико Търново-сива, другата в Русе-червена П.С.Николов хваля си я, защото съм доволна :P

Коментар

Working...
                              X