Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ремонтен комплект гумени уплътнения (типо)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ремонтен комплект гумени уплътнения (типо)

Здравейте колеги,Проблема е че не мога да се намеря гумичките за задните дискови апарати. Ако някой знае каде се продават и някакав телефон да ми даде. Че съм решил да си ги сменя че отвреме на време цилиндърчето задържа . Ако някой е слагал и други гумички от други коли няма проблеми може и от други да си сложа само да пасват. Благодаря много.
    Fiat Tipo 1.6 i.e. 94 г.

то не задържа от гуменото уплътнение, икарай цилиндъра и го из4исти от ръжди4ките....
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Знам че не задържа заради гумичките, но след като ще го разглабям по добре да се сменят тези гумички щото определено ще бъдат зле. И затова предпочитам да си сменя и гумичките да не влиза мръсотии вътре. Това си е профилактика, която е за безопасността на всички :D . Благодаря за инфото.
      Fiat Tipo 1.6 i.e. 94 г.

Коментар

pakumba написа:
        то не задържа от гуменото уплътнение, икарай цилиндъра и го из4исти от ръжди4ките....
        А "ръжди4ките" познай, защо се получават? :D Разбира се, че е добре уплътнителите да се сменят стига обаче, ако си сигурен, че наистина имат нужда от това. Защото по-добро от оригиналното няма! Тези, които ще сложиш едва ли ще изкарат много дълго така, че сменяй само, ако старите са ти сцепени, продупчени, или хлабави.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X