Колата ми е Типо 1.6 двувалка и искам да я направя по ниска,защото ми стои като параход :D Та ще сменям само пружини.Можете ли да ми препоръчате някакви по ниски пружини и да ми кажете горе долу колко пари ще излязат 4 пружини и от къде Не държа да са нови :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за окачване
Collapse
X
-
me_to_u написа:Погледни тази тема-http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=4141ici си е взел пружини за неговото Типо, за твоето едва ли ще са по-ефтини. Ако намериш 2-ра употреба може и под 100лв. да ги вземеш.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
me_to_u написа:По моргите, из вестниците и автосалоните. Много от собствениците са си купили колите така(със спортно окачване или спортни пружини) и сега им се е отелил вола по нашите пътища. Звъниш, питаш и ако те устройва предлагаш бартер.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
ici написа:Аз също се отказах от INXX ,защото ми се видяха съмнително ефтини - 142 евро, спрямо другите .ici написа:Иначе Х&Р дето ги чакам до една седмица да дойдат ще ми ги дадат за 433лв.Иначе сравних цените и се оказа че за Типо са по-скъпи с 10 евро спрямо Купе. Явно се търсят много по-малко и оттам по-високата цена. А най странното е че имам един каталог на "Ауто Стайл" - Белгийска верига тунинг магазини и там Х&Р за твоето са 229 евро , а за моето 239 евро . Направо не мога да проумея как се формират тези цени
Коментар
-
me_to_u написа:ici написа:Аз също се отказах от INXX ,защото ми се видяха съмнително ефтини - 142 евро, спрямо другите .ici написа:Иначе Х&Р дето ги чакам до една седмица да дойдат ще ми ги дадат за 433лв.Иначе сравних цените и се оказа че за Типо са по-скъпи с 10 евро спрямо Купе. Явно се търсят много по-малко и оттам по-високата цена. А най странното е че имам един каталог на "Ауто Стайл" - Белгийска верига тунинг магазини и там Х&Р за твоето са 229 евро , а за моето 239 евро . Направо не мога да проумея как се формират тези цениex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
абе да ви кажа колеги Спортинга ми е със спортно окачване и наистина не вози хич меко ама по Родопите там към Девин и още по на юг по завоите си е яко - стабиларка е...беше малко като на рали мисля че ако предишната ви кола не е била някой Сетроен ВХ няма да ви се отели вола ек толкова :DУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар