Днеска сутринта към 5 часа през ноща си загубих и последните остатъци от изпускателната с-ма катализатора и средното гърне при 160км/час не ги намерих даже,а не смея да погледна какво мазало е под колата...Преди тва преди 3 месеца и задното гърне падна,ма него си го паза нищо че е за боклука...Та при мене проблема че принципно имам мека връзка и нея е продухвам за 5000км и остава само пружината скелет...Някой правил ли е Пунто без мека връзка,щото оригиналната овалната е от порядъка на 75-80лв А там друга не става Та са мисла си завара една права тръба 68-75мм до края и после като права оптиката да сложа едно карбоново/хромирано гърне дето да се вижда,до тогава като ралиджйика...Некъде ако знаете евтини майстори казвайте,аз се сещам за арабите след орион по посока надежда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде и каква изпускателна с-ма да си направа...
Collapse
X
-
Ако приемеш едно мнение от мен - не махай меката връзка. Опитът ми е с Ланча Делта. И аз така ги сменях през няколко хиляди. В период, когато не успях да намеря поредната мека връзка, ми завариха тръба. И се появиха много неприятни вибрации при някои обороти.Всъщност тя нали затова е меката връзка - да гаси вибрациите и да не допуска силовият агрегат да изпада в резонанс. А е логично е да се допусне, че тези вибрации не са много здравословни и за други части на колата...При мен решението беше: дадох почти 2 пъти повече пари за читава мека връзка и с нея карах докато продадох Ланчата.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Ако приемеш едно мнение от мен - не махай меката връзка. Опитът ми е с Ланча Делта. И аз така ги сменях през няколко хиляди. В период, когато не успях да намеря поредната мека връзка, ми завариха тръба. И се появиха много неприятни вибрации при някои обороти.Всъщност тя нали затова е меката връзка - да гаси вибрациите и да не допуска силовият агрегат да изпада в резонанс. А е логично е да се допусне, че тези вибрации не са много здравословни и за други части на колата...При мен решението беше: дадох почти 2 пъти повече пари за читава мека връзка и с нея карах докато продадох Ланчата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар