Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде и каква изпускателна с-ма да си направа...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде и каква изпускателна с-ма да си направа...

Днеска сутринта към 5 часа през ноща си загубих и последните остатъци от изпускателната с-ма катализатора и средното гърне при 160км/час не ги намерих даже,а не смея да погледна какво мазало е под колата...Преди тва преди 3 месеца и задното гърне падна,ма него си го паза нищо че е за боклука...Та при мене проблема че принципно имам мека връзка и нея е продухвам за 5000км и остава само пружината скелет...Някой правил ли е Пунто без мека връзка,щото оригиналната овалната е от порядъка на 75-80лв А там друга не става Та са мисла си завара една права тръба 68-75мм до края и после като права оптиката да сложа едно карбоново/хромирано гърне дето да се вижда,до тогава като ралиджйика...Некъде ако знаете евтини майстори казвайте,аз се сещам за арабите след орион по посока надежда

Пич определено имаш интересно предложение
    N.Y. State of Mind

Коментар

Ако приемеш едно мнение от мен - не махай меката връзка. Опитът ми е с Ланча Делта. И аз така ги сменях през няколко хиляди. В период, когато не успях да намеря поредната мека връзка, ми завариха тръба. И се появиха много неприятни вибрации при някои обороти.Всъщност тя нали затова е меката връзка - да гаси вибрациите и да не допуска силовият агрегат да изпада в резонанс. А е логично е да се допусне, че тези вибрации не са много здравословни и за други части на колата...При мен решението беше: дадох почти 2 пъти повече пари за читава мека връзка и с нея карах докато продадох Ланчата.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
        Ако приемеш едно мнение от мен - не махай меката връзка. Опитът ми е с Ланча Делта. И аз така ги сменях през няколко хиляди. В период, когато не успях да намеря поредната мека връзка, ми завариха тръба. И се появиха много неприятни вибрации при някои обороти.Всъщност тя нали затова е меката връзка - да гаси вибрациите и да не допуска силовият агрегат да изпада в резонанс. А е логично е да се допусне, че тези вибрации не са много здравословни и за други части на колата...При мен решението беше: дадох почти 2 пъти повече пари за читава мека връзка и с нея карах докато продадох Ланчата.
        При мен пък подобен много неприятен резонанс при ниски обороти се беше получил от прекалено натягане на болтовете на тази мека връзка - след като ги разхлабих - изчезна.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз съм чувал, че чупиш колектор, като си махнеш връзката/ не го твърдя, но има логика
          Пауър из нотинг уитаут гума
          Cinq 16v , Delta 1 2.0

Коментар

Working...
          X