Здравейте колеги.Преди време сменях стъпково моторче,поради проблеми с оборотите на УЛИС 2,0I.,обаче ефекта беше нулев.Та въпроса ми е от кой датчик(датчици)се влияе стъпковото моторче за да не гасне колата?Колата гасне като вдигне 70 градуса ,но не винаги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Управление на стъпков мотор
Collapse
X
-
Re: Управление на стъпков мотор
rezaacha написа:Здравейте колеги.Преди време сменях стъпково моторче,поради проблеми с оборотите на УЛИС 2,0I.,обаче ефекта беше нулев.Та въпроса ми е от кой датчик(датчици)се влияе стъпковото моторче за да не гасне колата?Колата гасне като вдигне 70 градуса ,но не винаги.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
bbw написа:rezaacha написа:Здравейте колеги.Преди време сменях стъпково моторче,поради проблеми с оборотите на УЛИС 2,0I.,обаче ефекта беше нулев.Та въпроса ми е от кой датчик(датчици)се влияе стъпковото моторче за да не гасне колата?Колата гасне като вдигне 70 градуса ,но не винаги.
Коментар
-
rezaacha написа:bbw написа:rezaacha написа:Здравейте колеги.Преди време сменях стъпково моторче,поради проблеми с оборотите на УЛИС 2,0I.,обаче ефекта беше нулев.Та въпроса ми е от кой датчик(датчици)се влияе стъпковото моторче за да не гасне колата?Колата гасне като вдигне 70 градуса ,но не винаги.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
http://www.peugeotclub.info/forum/vi...D0%B0%D0%BCEй тука открих нещо за моя проблем (виж първия и предпоследния коментар)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар