Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здрави носачи или защо толкова бързо разтропвам Типото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здрави носачи или защо толкова бързо разтропвам Типото?

Сложи си Локхийд или Мууг и ще караш поне по 70-100 хиляди.
    Италианските коли са номер 1

Oт колега с италиански коли ланчия и алфа знам и го послушах, че ако сменя един път носача ще почна да го сменям много често защото навсякаде продават само боклуци.При всички италианки се каса задния тампон на носача там им е слабото място, колегата ми каза да сменя тампона.15 лв тампон и 15 лв за смяна майстора много рева като ми го сменя и ми повтори 100 пъти че винаги карали клиентите да слагат нов носач не ремонтирали носачите ама с настояване всичко става .Ако си пазиш оригиналния носач пробвай моя вариант

Коментар

Аз лично бих те посъветвал ако си пазиш старите носачи (оригиналните) да ги рециклираш Струва по-евтино и ще издържи много повече от 8К км С рециклирани шарнири майка ми кара Рено 5 вече 80К км Аз лично рециклираш шарнира на Алфата и беше на 35К км преди да я продам
      http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
      Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
      FIAT Punto 02' 1.9 JTD
      FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Опитай с Фиорела от ТиН кар
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Dodo 155 написа:
          Аз лично бих те посъветвал ако си пазиш старите носачи (оригиналните) да ги рециклираш Струва по-евтино и ще издържи много повече от 8К км С рециклирани шарнири майка ми кара Рено 5 вече 80К км Аз лично рециклираш шарнира на Алфата и беше на 35К км преди да я продам
          А къде ти ги рециклираха
          Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

до италянеца има сервиз за рециклиране на шарнири

Коментар

Изглежда тва си им е слабото място на италианките в задния тампон на носача.Смяната на тампона става само с помоща на преса а тампона се вади със шлайфа,като се внимава да не се повреди носача.Малко мизерно звучи тва рязане ама като продават само боклуци за носачи тва е най-добрия и най-здравият вариант.Ако не се смени навреме задния тампон заминава шарнираП.С Гледах един носач на голф 2.Германеца го е измислил коренна разлика много трудно би се скасал там задния тампон.Но там пък се отваря една друга тема че носаче се чупи много лесно през средата ама сега няма да я коментирам

Коментар

Митко, не си спомням името на фирмата но имат голям магазин там дето свършва "Раковска"... на "Козлодуй" точно дето е завоя за митницата.Купувал съм носачи и накрайници "Локхийд и съм изключително доволен
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Не мога да разбера, аз смених предни носачи с FRAP и вече 12000 км. нямам проблеми, дори ги проверявах скоро. А във Варна пътищата са си гнусни.

Коментар

Mitko написа:
                    Shefa написа:
                    Сложи си Локхийд или Мууг и ще караш поне по 70-100 хиляди.
                    Кой ги предлага в София?
                    ... ТЕХ КО ООД. Адрес: София; ул. Мара Бунева 99. Тел.: (02) 926 5010, 926 5011; Факс: (02) 926 5040. ... Това е вносителя...за Lockheed-Delphi...имат и магазинна мрежа...и в страната...За Moog вносителя е SOFIA-Export Ltd.,,също имат магазинна мрежа...и в страната...Sofia Export LTD. София 1407,бул. :Черни Връх " 57А тел:962 05 48, факс 962 73 66 Успех !
                    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
                      ... ТЕХ КО ООД. Адрес: София; ул. Мара Бунева 99. Тел.: (02) 926 5010, 926 5011; Факс: (02) 926 5040. ... Това е вносителя...имат и магазинна мрежа...Успех !
                      :D :D :D Та това е на две преки от мене. Това е сервиз "ПОЛМО", ще знам откаде да купувам, защото и аз мисля лятото да поработя по предница.
                      "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
                      Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

FRAP

Левия ми преден носач е FRAP,навъртени с него 40 000 км. за 2.5 г.,последно проверяван преди седмица-засега без проблеми !
                        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Eее, Веско за си жив и здрав, моного полезна информация!!!
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Сега ако кажете къде в Пловдив може да се намерят тези части на Локхийд, Мууг или Фрап, добре ще е. Отдавна си търся качествени части по окачването.
                            Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                            Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                            BlueStorm transforms . . .
                            . . . !!!

Коментар

BlueStorm написа:
                              Сега ако кажете къде в Пловдив може да се намерят тези части на Локхийд, Мууг или Фрап, добре ще е. Отдавна си търся качествени части по окачването.
                              локхийд мисля че има в ТЕХ КО а на фрап продават бул Христо ботев 150 /под блока на кръстовището на макдоналдс-след военна болница/
                              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
                              X