Сложи си Локхийд или Мууг и ще караш поне по 70-100 хиляди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здрави носачи или защо толкова бързо разтропвам Типото?
Collapse
X
-
gdd55
Oт колега с италиански коли ланчия и алфа знам и го послушах, че ако сменя един път носача ще почна да го сменям много често защото навсякаде продават само боклуци.При всички италианки се каса задния тампон на носача там им е слабото място, колегата ми каза да сменя тампона.15 лв тампон и 15 лв за смяна майстора много рева като ми го сменя и ми повтори 100 пъти че винаги карали клиентите да слагат нов носач не ремонтирали носачите ама с настояване всичко става .Ако си пазиш оригиналния носач пробвай моя вариант
-
Аз лично бих те посъветвал ако си пазиш старите носачи (оригиналните) да ги рециклираш Струва по-евтино и ще издържи много повече от 8К км С рециклирани шарнири майка ми кара Рено 5 вече 80К км Аз лично рециклираш шарнира на Алфата и беше на 35К км преди да я продамhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Аз лично бих те посъветвал ако си пазиш старите носачи (оригиналните) да ги рециклираш Струва по-евтино и ще издържи много повече от 8К км С рециклирани шарнири майка ми кара Рено 5 вече 80К км Аз лично рециклираш шарнира на Алфата и беше на 35К км преди да я продамFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
gdd55
Изглежда тва си им е слабото място на италианките в задния тампон на носача.Смяната на тампона става само с помоща на преса а тампона се вади със шлайфа,като се внимава да не се повреди носача.Малко мизерно звучи тва рязане ама като продават само боклуци за носачи тва е най-добрия и най-здравият вариант.Ако не се смени навреме задния тампон заминава шарнираП.С Гледах един носач на голф 2.Германеца го е измислил коренна разлика много трудно би се скасал там задния тампон.Но там пък се отваря една друга тема че носаче се чупи много лесно през средата ама сега няма да я коментирам
Коментар
-
Mitko написа:Shefa написа:Сложи си Локхийд или Мууг и ще караш поне по 70-100 хиляди.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:... ТЕХ КО ООД. Адрес: София; ул. Мара Бунева 99. Тел.: (02) 926 5010, 926 5011; Факс: (02) 926 5040. ... Това е вносителя...имат и магазинна мрежа...Успех !"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
-
BlueStorm написа:Сега ако кажете къде в Пловдив може да се намерят тези части на Локхийд, Мууг или Фрап, добре ще е. Отдавна си търся качествени части по окачването.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар