Имат ли разлика носачите за Браво 2.0 и останалите модели Браво понеже моите са за смяна а майстора ми каза че имали разлика?Разликата била с няколко милимерта но на какви идея нямам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
носачите за браво различни ли са?
Collapse
X
-
Re: носачите за браво различни ли са?
vintiliran написа:Имат ли разлика носачите за Браво 2.0 и останалите модели Браво понеже моите са за смяна а майстора ми каза че имали разлика?Разликата била с няколко милимерта но на какви идея нямам?ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Носачите за браво/брава до 1.8 включително са еднакви с тези на типо/темпра! Тези на 2.0 браво са еднакви с Мареиските!Разликата е около 4-5мм.Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Абе какви са тия цигании ,бре ? ’’ Купи са за 1.8 ,защото за 2.0 са по-скъпи ’’( цитат) . Естествено ,че са различни ,иначе нямаше във всички каталози да ги показват ,че са такива. Лелееееееее,егати съветите . Ми ,че да си слагама дискове от Tico ,че са по- малки и евтини............................................ ..................................................Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
Re: носачите за браво различни ли са?
vintiliran написа:Имат ли разлика носачите за Браво 2.0 и останалите модели Браво понеже моите са за смяна а майстора ми каза че имали разлика?Разликата била с няколко милимерта но на какви идея нямам?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ок ,в някои случаи е така . Но на bravo 2000 носачите се различават от тези на останалите модификации на bravo . На петака му е доста по- тежка предницата . Какъв е смисълът да се спестят примерно 30 лв, да се сложи по- слаб носач ? Съответно той ще се разбие два пъти по- бързо . Ядосвам се защото всички искаме да караме яки бегачки ,но при първия случай гледаме да минем по’’ тънката лайсна’’ . Това в последствие винаги се отразява негативно. И най - важното - практически е невъзможно да се заменят двата носача!Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
-
alex_sn1 написа:И най - важното - практически е невъзможно да се заменят двата носача!"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:alex_sn1 написа:И най - важното - практически е невъзможно да се заменят двата носача!Моля,пишете малко по-грамотно...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар