M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влага/вода в багажника на Брава
Collapse
X
-
Влиза вода колеги... Ако беше от конденз, цялата стелка щеше да бъде мокра, а при мен се мокреше само от дясно и то само в долният край откъм стопа и доло в камерата за резервната гума. Надявам се да нямам проблеми със стъклата, поне до сега нямах такива."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Точно тези клапички залепих със поксипол и уплътних със съликон :DBravo 1.6 / 16
Коментар
-
И при мен имаше вода в багажника. Мислех че е от конденз, но се оказа, че не е. Затворих се в багажника и баджо полива с маркуча задницата, та да видя то къде влиза. Че влизаше, влизаше ама не можеше да се определи от къде. Та свалих задната броня и напръсках навсякъде с спрей с някаква гумирана боя (за под калници), и спря да тече. Така и не разбрах от къде влизаше водата.
Коментар
-
Re: Влагата в багажника
Riki888 написа:Най после намерих време да подготвя няколко снимки и да кажа как се боричкаме с влагата в багажника.Мисля че при мен влагата идва от задното дясно колело. При движение по мокър път хвърля вода в бронята зад него и водата прониква през отдушника ....Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
До скоро и аз имах влага отзад. Експериментирах какво ли не, накрая се оказа, че като махна резервната гума и нямам - звучи малко глупаво и без логика - но факт. Сега ще му мисля - в някаква кисия ли да я увия или с нещо да я изолирам ....Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
omonkes написа:Аз имам друг проблем...забелязах че след силни дъждове върху стелката на шофьорското място има вода и така и не мога да разбера от къде влиза тази вода...моля колеги някой ако има идея да ми каже как да го оправя този проблем...Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
nedialk00
ех, преди 2 седмици и аз се борих с това мокрене отдясно в багажника... е от гадната клапа за въздуха е.. поне при мен беше от нея, засега залепих една гума на отвора в самото купе(разколачих там пластмаси стелки и лепнах парчето гума на отвора със силикон) и най-накрая ми исъхна багажника, мисех да пълня със пяна за уплътнение, но засега реших проблема с парче гума, не виждам разлика в потенето на стъклата, ама като се стопли мисля да реша проблема, задната дясна гума хвърля вода към въпросната клапа от един процеп, ще го китосам и не би трябвало да има проблеми повече
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар