...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата загрява, оборотите падат?
Collapse
X
-
Re: Колата загрява, оборотите падат?
Sven написа:Карам на газ, напоследък обортите са около 700-800, колата загрява много бавно.Но вчера стана вече много зле след 20-30 мин. карана температурата стигна почти 90 С , а оборотите падаха докраи и колата изгасваше.,едвам се прибрах.Някакви предположения от какво може да е?П.П. да спомеа че ми е издухала гарнитурата и ми излизат балончета от съда за охлаждане.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Sven написа:Карам на газ, напоследък обортите са около 700-800, колата загрява много бавно.Но вчера стана вече много зле след 20-30 мин. карана температурата стигна почти 90 С , а оборотите падаха докраи и колата изгасваше.,едвам се прибрах.Някакви предположения от какво може да е?П.П. да спомеа че ми е издухала гарнитурата и ми излизат балончета от съда за охлаждане.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Sven написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ами явно ще я зазима за няколко дена, седмици , месеци, докато се стабилизирам финансово, в близкия сервиз ме заплашиха с 400-450 лв( а нали винаги излиза и още нещо).Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Sven написа:Хора гарнитурата ми е добре,не е издухала.Но проблема продължава - паля карам известно време оборотите са около 800, след като загрее или мине извесно време оборотите падат докраи колата изгасва.Имах проблем със кабели и свещи и работеше на 3 цилиндъра сега уж всичко е оправено и работят всиките.Машинката за празния ход се беше откачила но и сложихме нови болт4ета и сега е като залепена.Ако е от нея защо падат оборотие след време а не веднага.Ако е от свещи и кабели защо си работи пак на четри цилиндъра.Моля ви давайте всякакви предложения откакво може да?! Дали нещо тоците, нещо от температурата,газовата уредба, машинката ли е....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колеги, едно въпросче: Вчера като изкарах колата, ми се стори някакъв особен шум от двигателя. Един съсед каза че може би е от оборотите - били много високи. Друго което забелязах, е че когато я форсирам на място, някак си "задържа" педала на газта. Форсирам-отпускам, но оборотите падат бавно. Като че ли моторът беше по-шумен.Проверих маслото - не е мръднало. Не е от студа, времето беше добро.От какво може да е?1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Sven написа:Vladim написа:Мяза ми на заминали мембрани на изпарителя на газовата уредба!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар