ще има ли проблем ако преди конвенционалния горивен филтър сложа едно малко филтърче, от тия прозрачните??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пластмасов горивен филтър
Collapse
X
-
Re: пластмасов горивен филтър
ops написа:ще има ли проблем ако преди конвенционалния горивен филтър сложа едно малко филтърче, от тия прозрачните??Ex. Grande Punto Driver
-
ops написа:мдааа дизел е мотора.........турбо дизел......SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:ops написа:мдааа дизел е мотора.........турбо дизел......
Коментар
-
gdd55
Nino написа:Не, поне на топлото време няма да има проблем,но зимата ако улучиш лоша нафта, определено ще имаш проблеми..
Коментар
-
Да така е.Няма начина да не уцели лоша нафта.Преди на Реното, бях сложил едно такова мъничко стъклено филтърче, тип желъд преди големия такъв на неговата конзола. Ефекта беше в това,че доста по-рядко сменях основния нафтов филтър.Мисля,че то беше от Шкода Европа, там май на всеки цилиндър има.НОООО като застудя и няколко пъти при минус 10-15 градуса запретвах ръкави да го чистя и поливам с вряла вода, айде аут.Ако се кара с много скъп нафтов филтър ( на моето Пунто струва 36лв) може би има смисъл, но ако той струва 8-10-12 лв, по-добре да се сменя по-често.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ops написа:да това и на мен ми е идеята, че филтъра ми е почти 50 кинта и да сложа един такъв бръмбазък. :D да го слагам ли Нино? поне засега като е топло?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:ops написа:да това и на мен ми е идеята, че филтъра ми е почти 50 кинта и да сложа един такъв бръмбазък. :D да го слагам ли Нино? поне засега като е топло?
Коментар
-
ops написа:колата ми е почти като твоята и филтъра ми го продадоха на козлодуй за 48 камъка!!!а филтърчето е 2.5 лева и е най-обикновено. тия за които ми говориш имат ли по-специално име или да търся за шкода -камион? пластмасови ли са или? щото и тоя дето съм сега с него има такова кранче отдолу!?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар