Привет,Кажете как да разбера дали ми работи климатроника ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете за климатроника
Collapse
X
-
Re: Помогнете за климатроника
Mitko написа:rozana написа:Привет,Кажете как да разбера дали ми работи климатроника ?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Re: относно климатроника
rozana написа:имам служебно возило с климатик (форд) при пускането му се променят оборотите на двигателя а при мареата не това нормално ли е ?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
gdd55
И при мойта МАреа не се усеща включването ама той мотора 1.9тд 100 е осичка нищо не го събаря.А мотора ми е перфектен
Коментар
-
Re: относно климатроника
rozana написа:имам служебно возило с климатик (форд) при пускането му се променят оборотите на двигателя а при мареата не това нормално ли е ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55 написа:И при мойта МАреа не се усеща включването ама той мотора 1.9тд 100 е осичка нищо не го събаря.А мотора ми е перфектенFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
как да се пробва духа ли студено климатика(през зимата)?
Първо искам да уточня , че не съм го пробвал това.Първо затвори притока на въздух от вън. След това задай температура около 25 градуса. След като я достигне , задай 18 и ако започне да духа студено(при пуснат компресор естествено) значи всичко е ОК.___________________
Marea 1.9 TD 100 Weekend ELX
Коментар
-
Re: как да се пробва духа ли студено климатика(през зимата)?
mnaumov написа:Първо искам да уточня , че не съм го пробвал това.Първо затвори притока на въздух от вън. След това задай температура около 25 градуса. След като я достигне , задай 18 и ако започне да духа студено(при пуснат компресор естествено) значи всичко е ОК.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар