Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с предна врата на Brava

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с предна врата на Brava

    За да я затворя ми се налага обикновено да я блъсна няколко пъти,казано накратко,трябва да я трясна,че да се затвори.Кажете моля ви,как да оправя това?Вярно,че не е кой знае какъв проблем,но все пак е дразнещо,а и не върви така да излагам марката с това тряскане.

    #2
    може да е натежала и да трябва да я регулираш от към пантите...
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

    Коментар


      #3
      Регулирай джаджата в която се заключва вратата към купето. Иде реч за това издаденото метално нещо на купето! Като начало маркирай положението му. След това го развий и спрямо старото положение го изтегли 3-4мм. напред и малко надолу. Стегни го леко и пробай, как се затваря вртата. След няколко опита ще се получи. След това стягаш по-силно и си готов! Не е голяма философия. Посоките в които трябва да го местиш са към теб и/или леко надолу. Това е!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар


        #4
        Това с пантите ми изглежда много сложно понеже болтовете им са недостъпни ако не съм откачил самата врата от пантите.Ще изпробвам второто предложение.Благодаря и на двама ви за отговорите.

        Коментар


          #5
          Оправих вратата да се затваря лесно.Оправих и кората която беше много раздрънкана,нови щипки сложих и стана като нова,светят си и бутоните за стъклата,стана супер. :D

          Коментар


            #6
            Разправяй :D Как опрай вратата и как точно ти светнаха копчетата

            Коментар


              #7
              Вратата се наложи да махна кората,понеже ме дразнеше как е откачена от щипките които са в лайсната на стъклото,освен това и в задната страна зееше гадно.Също така и бутоните за стъклата не светеха.Първо оправих тези бутони.След като ги разглобих видях че им липсва резистора и на двата бутона.Запоих нови резистори и си светнаха.После се занимах с кората.Свалих я,затегнах по нея където имаше проблеми по пластмасата,извадих щипките от лайсната на стъклото,набих ги на кората.Сложих новите щипки на кората,тези трите които са към дръжката и я монтирах отново и всичко си стана стегнато и много по-добре от преди.А за затварянето послушах колегата Vladim.Ако нещо по-конкретно ви интересува,питайте ще се радвам да отговоря.

              Коментар

              Working...
              X