Колеги, понеже почти всяка сутрин съм като "лалугер в иглу", ще питам за някакъв лек, с който или да премахна или поне да намаля изпотяването на прозорците отвътре в купето?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препарат за стъкла
Collapse
X
-
И на теб ли се потят.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...pic.php?p=3811Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Имам... Чистил съм го няколко пъти, но лятото проблем с изпотяване нямаше :D Клапата стои отворена, поради любимото на всички ни моторче Купих току що 1 Filtron, полски, 12 лв. с ДДС :D Дано утре да се похваля, че иглуто се е разтопило"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Имам... Чистил съм го няколко пъти, но лятото проблем с изпотяване нямаше :D Клапата стои отворена, поради любимото на всички ни моторче Купих току що 1 Filtron, полски, 12 лв. с ДДС :D Дано утре да се похваля, че иглуто се е разтопилоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Личното ми наблюдение е, че ако не са чисти стъклата се потят и трудно съхнат. В момента нямам никакво отопление и само от вентилатора на най слабата степен + загуба от дупката на радиатора и стъклата грам не се потят. От началото тръгвам без вентилатор за да не ми духа студено и в момента в който тръгнат да се запотяват и пусна вентилатора запотяването изчезва. Всяка седмица стъклата се мият с препарат и най важното е, че не се пуши в колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар