Колеги, понеже почти всяка сутрин съм като "лалугер в иглу", ще питам за някакъв лек, с който или да премахна или поне да намаля изпотяването на прозорците отвътре в купето?
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Имам... Чистил съм го няколко пъти, но лятото проблем с изпотяване нямаше :D Клапата стои отворена, поради любимото на всички ни моторче Купих току що 1 Filtron, полски, 12 лв. с ДДС :D Дано утре да се похваля, че иглуто се е разтопило
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Имам... Чистил съм го няколко пъти, но лятото проблем с изпотяване нямаше :D Клапата стои отворена, поради любимото на всички ни моторче Купих току що 1 Filtron, полски, 12 лв. с ДДС :D Дано утре да се похваля, че иглуто се е разтопило
Голям си бързак ей сега написа купувам и в момента го купи.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Личното ми наблюдение е, че ако не са чисти стъклата се потят и трудно съхнат. В момента нямам никакво отопление и само от вентилатора на най слабата степен + загуба от дупката на радиатора и стъклата грам не се потят. От началото тръгвам без вентилатор за да не ми духа студено и в момента в който тръгнат да се запотяват и пусна вентилатора запотяването изчезва. Всяка седмица стъклата се мият с препарат и най важното е, че не се пуши в колата.
Ако вътре в колата няма влага стъклата не се потят ,има влага има и мъгла по стъклата .Живея в град с много по влажен въздух от вашият и ако всичко е наред няма изпотяване.
FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар