Като ходих на преглед в един аматьорски сервиз ми казаха че имам проблем с лабда сондата и преди съм забелязвал някой път моя Пунто 1.1 на обороти си ги променя понякога разбирасе увеличава намалява но по някога Какво може да и има на тази ламбда сонда Скъп ли е ремонта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ламбда сонда Фиат Пунто 1.1
Collapse
X
-
Re: Ламбда сонда Фиат Пунто 1.1
Stauffenberg написа:Като ходих на преглед в един аматьорски сервиз ми казаха че имам проблем с лабда сондата и преди съм забелязвал някой път моя Пунто 1.1 на обороти си ги променя понякога разбирасе увеличава намалява но по някога Какво може да и има на тази ламбда сонда Скъп ли е ремонтаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Stauffenberg написа:Като ходих на преглед в един аматьорски сервиз ми казаха че имам проблем с лабда сондата и преди съм забелязвал някой път моя Пунто 1.1 на обороти си ги променя понякога разбирасе увеличава намалява но по някога Какво може да и има на тази ламбда сонда Скъп ли е ремонтаEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Stauffenberg написа:Като ходих на преглед в един аматьорски сервиз ми казаха че имам проблем с лабда сондата и преди съм забелязвал някой път моя Пунто 1.1 на обороти си ги променя понякога разбирасе увеличава намалява но по някога Какво може да и има на тази ламбда сонда Скъп ли е ремонта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар