Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем-не пали и това е!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем-не пали и това е!

Здравейте колеги,пиша ви това с молба за помощ и малко съвети, щото имам много сериозен проблем и маи не знам как да го разресха без сервиз.Както си карах из София колицата ми(Типо 1992 1.6.и.е.)изведнъж загасна.Приятел ме дръпна до нас и го паркирах, но нещо не искаше да пали нито на момента, нито после(мислех че се е задавила или съм зацапал свещи).Измерих токовете, които идват от дистрибуторната капа4ка, ток идвеаше само откъм кабела за 2-я цилиндър, към другите не.Смених капа4ката и палеца, пробвах пак-същата работа, като кабелите ина4е си провеждат ток.Та, въпросът ми е дали е дат4ика, който разпределя тоците към цилиндрите, или не?А може ли да съм скъсал ангренажен ремък, а после и да съм "натепал"клапаните?Че нова глава ще ми дойде множко в момента, а само с ток към единия цилиндър не ще да вървиЕ, както виждате доста съм объркан, може и нещо друго да е и аз да не знам,маи ще си требе сервиз, но аз все пак исках и да ви попитам, щото знам 4е някои от вас са механици все пак...Предварително благодаря.Темата е за "Консултации" и я местя там.Митко
    N.Y. State of Mind

Мите чети бре момчето е написало че е сменило дистрибуторна капачка
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

Да има делко.
      N.Y. State of Mind

Коментар

Виж дали качва гориво.Запушен филтар помпа нещо??????

Коментар

Какъв вид е запалването?Контактно електронно или безконтактно?Ако е без- голяма вероятност има да е датчика.Къде се намира делкото?По остта на двигателя или напречно на него?
          Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.

Коментар

Запалването е електронно.Делкото е сресхту двигателя.И аз си мислех за датчика, кажете моля дали може да се е счупил от неизправности по ел системата или просто му е било време да изгърми.
            N.Y. State of Mind

Коментар

Е днес ходих на сервиз вече, оказа се в крайна сметка ангр ремък, да ми е честит ремонта- нови ангр и канален ремък, ролка, клапани с гумичките, гарнитура за глава и дано да е само това, ако и водачите на клапаните са заминали, по-добре да и драсна клечката За пари не ми се говори, страх ме е да си бръкна в джоба Не го пожелавам на никого.
              N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                Е днес ходих на сервиз вече, оказа се в крайна сметка ангр ремък, да ми е честит ремонта- нови ангр и канален ремък, ролка, клапани с гумичките, гарнитура за глава и дано да е само това, ако и водачите на клапаните са заминали, по-добре да и драсна клечката За пари не ми се говори, страх ме е да си бръкна в джоба Не го пожелавам на никого.
                Искрени съчуствия пич На колко км. пробег ти беше ангренажния ремък?
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

по-малко от 10000
                  N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                    по-малко от 10000
                    sachma спомняш ли си каква марка ти беше ремъка? Като гледам колата ти не е много по различна от моята та се стреснах. Моята има повече от 10 хиляди де.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Даже още не се беше изтъркал надписа Good Year
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Сигурно ремъка е бил куц де.А може и ролката.И двете ги смених, ама малко късничко маи...
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Сигурно ремъка е бил куц де.А може и ролката.И двете ги смених, ама малко късничко маи...
                          N.Y. State of Mind

Коментар

N.Y. State of Mind

Коментар

N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                              X