Здравейте колеги,пиша ви това с молба за помощ и малко съвети, щото имам много сериозен проблем и маи не знам как да го разресха без сервиз.Както си карах из София колицата ми(Типо 1992 1.6.и.е.)изведнъж загасна.Приятел ме дръпна до нас и го паркирах, но нещо не искаше да пали нито на момента, нито после(мислех че се е задавила или съм зацапал свещи).Измерих токовете, които идват от дистрибуторната капа4ка, ток идвеаше само откъм кабела за 2-я цилиндър, към другите не.Смених капа4ката и палеца, пробвах пак-същата работа, като кабелите ина4е си провеждат ток.Та, въпросът ми е дали е дат4ика, който разпределя тоците към цилиндрите, или не?А може ли да съм скъсал ангренажен ремък, а после и да съм "натепал"клапаните?Че нова глава ще ми дойде множко в момента, а само с ток към единия цилиндър не ще да вървиЕ, както виждате доста съм объркан, може и нещо друго да е и аз да не знам,маи ще си требе сервиз, но аз все пак исках и да ви попитам, щото знам 4е някои от вас са механици все пак...Предварително благодаря.Темата е за "Консултации" и я местя там.Митко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем-не пали и това е!
Collapse
X
-
gdd55
-
Е днес ходих на сервиз вече, оказа се в крайна сметка ангр ремък, да ми е честит ремонта- нови ангр и канален ремък, ролка, клапани с гумичките, гарнитура за глава и дано да е само това, ако и водачите на клапаните са заминали, по-добре да и драсна клечката За пари не ми се говори, страх ме е да си бръкна в джоба Не го пожелавам на никого.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Е днес ходих на сервиз вече, оказа се в крайна сметка ангр ремък, да ми е честит ремонта- нови ангр и канален ремък, ролка, клапани с гумичките, гарнитура за глава и дано да е само това, ако и водачите на клапаните са заминали, по-добре да и драсна клечката За пари не ми се говори, страх ме е да си бръкна в джоба Не го пожелавам на никого.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар