Здравейте,искам да помоля за съвет относно маслата Селеня Голд и 20К. Понеже е време за смяна и бях решил да сложа Голд, но по магазините в родния ми град не можах да намеря, имат само 20К и ми го предлагат като по-добро. Та се чудех дали така казват, защото нямат Голд или наистина е по-добро и да взема да сложа такова?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сeлениа Голд или 20К ???
Collapse
X
-
wwweb
Днес и аз ходих да и сменям маслото ... настоявах за Selenia Gold обаче ме разубедиха и сега съм с Mobile ... дано да нямам проблеми ... малко по-скъпо (10 лв) излезе от Selenia-та ..
-
Re: Сeлениа Голд или 20К ???
krasi написа:Здравейте,искам да помоля за съвет относно маслата Селеня Голд и 20К. Понеже е време за смяна и бях решил да сложа Голд, но по магазините в родния ми град не можах да намеря, имат само 20К и ми го предлагат като по-добро. Та се чудех дали така казват, защото нямат Голд или наистина е по-добро и да взема да сложа такова?
Коментар
-
krasi написа:Ок, тогава кое е по-подходящо за Брава 1.4 12V na 107 000 km ? Риба няма в наличност, но може да се достави ако поръчам :D Въпросът е има ли смисъл или по добре да сложа 20К ?
Коментар
-
wwweb
hit-ko написа:И по какъв начин го направиха, имаха само Mobile ли?
Коментар
-
wwweb написа:...+ това смяната на маслото и филтрите при тях беше безплатна, ако ги закупя от тях ... навсякъде другаде ми търсеха пари ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:wwweb написа:...+ това смяната на маслото и филтрите при тях беше безплатна, ако ги закупя от тях ... навсякъде другаде ми търсеха пари ...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Humppa
Моето Браво наближава 180 000 км, но му слагам Селениа ГОЛД. Няма никакви проблеми в това отношение.
Коментар
-
selenia 20 k
и аз карам с нея от6 години и никакви проблеми бъдете сигурни****селения 20 к най малко 15хилади върти *** :Дpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар