Колеги, много бързам и нямам време да търся, макар че знам че е коментирано.Всички скорости, които се вкарват напред - 1,3,5 започнаха да влизат доста трудно.Има ли лесно решение на проблема, или има само трудно решение?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите, трудно влизат напред!
Collapse
X
-
Е, айде - щом бързаш По средата върху кормилната рейка има една люлка, от която тръгват три лоста към скоростите. Люлакта се държи на иглен лагер. Той се замърсява и не си изпълнява целия ход. Дълбокопроникващ спрей и човек да ръчка скоростите в купето - това ти трябва. Ако повториш процедурата след седмица след това няма да си познаеш скоростите. Успех.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
Златен си, Веско :о)Ще се заровя, обаче при мене в двигателния отсек няма никаква видимост всичко е запулнено и съм с хидравлична кормилна рейка ако това има значение за лостовете към скоростите... Виждал съм ги при други типовци но не знам дали и при мене са там ... :о)Благодаря.Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар