Моля за съвет относно странното поведение на моята кола За втори път в разстояние на 2 дена ми светва една лампичка на таблото - горе, в ляво ( мисля, че е за скоростната кутия ) и колата спира... не гасне, но изключва от скорост. Първият път с превключване на скоростите от моя страна някак си тръгна, а днес просто я оставих няколко секунди да почине, лампичката изгасна и тръгнах.Ако някой може и да ме насочи към сервиз, занимаващ се с тези специфични скоростни кутии, ще му бъда много благодарна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за Fiat Punto Selecta
Collapse
X
-
lorisita написа:Marmil, явтоматик е, да. Маслото го проверих веднага след като го направи първият път... Аз дори не знам къде да я заведа да я погледнатFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Надявам се някой да даде съвет и на мен>Имам фиат пунто селекта.Вероятно имам проблем с скоростната кутия,по време на движение се чу свирене от към нея,постепенно се засили и колата не можеше да вдигне повече от 30-40км/ч,а оборотомера сочеше 3-4000 оборота.Някой сблъскбал ли се е с подобен проблем и към кокго да се обърна за помощ?
Коментар
-
dukatev написа:Надявам се някой да даде съвет и на мен>Имам фиат пунто селекта.Вероятно имам проблем с скоростната кутия,по време на движение се чу свирене от към нея,постепенно се засили и колата не можеше да вдигне повече от 30-40км/ч,а оборотомера сочеше 3-4000 оборота.Някой сблъскбал ли се е с подобен проблем и към кокго да се обърна за помощ?
Коментар
-
здравейте и аз имам същия проблем имам фиат пунто гранде 2007 полуавтоматик от време на време в движение ми излиза от скорост в смисъл прехвърля от полуавтоматик на автоматик или казва на компютъра че невоже да се използва в момента полуавотамитка или другого което е светва на таблото иконката за скоростите и пише chek transmition ходих на диагностика казаха че може да е грешка в компютъра просто да отчита грешно нещоно пак продължи да ми се появява дали е от маслото или проблема може да е съвсем другпосъветваха ме този път да отида за диагностика в сервиза на фиат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар