Колеги, искам да споделите мнение при вас как е?Та преди няколко седмици ми се скапа горната помпа на съединителя (тази която е горе на педала), смених е с нова оригинална!Преди това си ми скърцаше доста "приятно" и е очаквах всеки момент да роди, роди тогава когато най-малко очаквах.Та както и да е, вече съм с новата и забелязвам че като натискам няма проблем, скърцане не се чува, но като отпускам леко педала се чува отнова проскърцване, макар и леко но си го чувам и ме дразни. Хайде вижте при вас как е и споделете, нормално ли е, защото бедала съм го смазал перфектно, стеблото на помпата също..... eфекта е същия.Имам съмнение, че от отпускането на педала проскърцва, самото тяло на помпата (понеже се слага отвън на вътре и има отвор на самото купе през което да мине).И също, като отворя капака, като се натиска съединителя, се чува едно проскърцване откъм долната помпа (по-точно от вилката на самия съединител), всичко отново смазано ефект никакъв.PS: Споделете мнение при вас как е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за съединител (педал) PUNTO MK2 1.9 JTD
Collapse
X
-
На моето Пунто също скърца отвратително... и при натискане, и при отпускане... добре че музиката го заглушава.Една събота се бях амбицирал.. Изпръсках един флакон WD40, омазах се до ушите с грес... и никакав ефект.На Стилото също изскърцва някой път при отпускане..Stilo Dynamic MW 1.9 JTD '03
Punto HLX JTD '02
-
bboyd написа:колеги а външната помпа или бутало/цилиндр гледали ли сте защото на мен от там и идваше скърцането смазване и сега ок
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар