Почвам да се притеснявам. Мисля някаде от началото на зимата, много рядко сътрин когато паля започва едно виене от двигателя. След не повече от 10-20 сек. изчезва и всичко си е наред. Напоследък започна да се зачестява и последните 2-3 сутрини не пропуска. Обаче виенето не е като свирене на ремак, ами някака си по-тежко. Не съм отварял още капака да видя откаде вие така. Започна да ме притеснява сериозно отднес като това виене се появи (по-леко от сутрин) как то си карах на цариградско, а също и точко като си прибирах колата. Дайте някакъв савет какво може да е това и дали търпи отлагане. Малко се самнявам да е рамак, въпреки че не съм специалист. Утре сутринта ще отворя капака предварително и ще слушам откаде е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някакво виене от двигателя.
Collapse
X
-
icecool написа:Може и аксиален лагер да е и тои вие особенно при студено времепри натискане на съединитела трябва или да се промени звука или да спре ако е от аксиалния лагер или някаде от скоростната кутия"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар