Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някакво виене от двигателя.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някакво виене от двигателя.

Почвам да се притеснявам. Мисля някаде от началото на зимата, много рядко сътрин когато паля започва едно виене от двигателя. След не повече от 10-20 сек. изчезва и всичко си е наред. Напоследък започна да се зачестява и последните 2-3 сутрини не пропуска. Обаче виенето не е като свирене на ремак, ами някака си по-тежко. Не съм отварял още капака да видя откаде вие така. Започна да ме притеснява сериозно отднес като това виене се появи (по-леко от сутрин) как то си карах на цариградско, а също и точко като си прибирах колата. Дайте някакъв савет какво може да е това и дали търпи отлагане. Малко се самнявам да е рамак, въпреки че не съм специалист. Утре сутринта ще отворя капака предварително и ще слушам откаде е.
    "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
    Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Може да са хиляда неща. Провери хидравличното масло. След тези студове и ако е много старо се получават проблеми. Ремък, ролки, водна помпа и т.н.
    PUNTO Selecta

Коментар

Може и аксиален лагер да е и тои вие особенно при студено времепри натискане на съединитела трябва или да се промени звука или да спре ако е от аксиалния лагер или някаде от скоростната кутия

Коментар

icecool написа:
        Може и аксиален лагер да е и тои вие особенно при студено времепри натискане на съединитела трябва или да се промени звука или да спре ако е от аксиалния лагер или някаде от скоростната кутия
        Не не се променя звука. Звука е от постоянна въртяща се част и изтънява /става по-високочестотен/ с подаване на газ. Тази сутрин не се появи, но си беше и по-топло. Предполагам е от студа, знам ли.
        "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
        Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

Working...
        X