Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СТИЛО-вода в краката на шофьора-->оказа се SkyWindow

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И така, намерих къде се маркучите за отворняване, но за да ги отпуша ще трябва да отворя покрива. Което значи че отложения ремонт за пролетта, ще трябва да е сега.Та звъннах в сервиза на Webasto, но те ми отговориха че не ремонтират фабрично поставени покриви (няма значение че е тяхно производство) Звъннах на сервиза намиращ се на Ул. Царибродска 100 (тел. 0898696522). Там майстора ми каза че е ремонтирал подобни покриви на A-класа, но на Стило не е правил. Разбрахме се да го види и да видим дали ще може да се оправи.Във официалния сервиз на Фиат все още ме е страх да отида, понеже там незнам колко "финикийци" ще ми искат.А самото почистване на отводнителните канали мога и сам да си го направя сам, стига да заработи покривчето...

Коментар

Здрасти колега, какво стана с покрива? Този сервиз на Ул. Царибродска 100 - Vento Glasses ли се казва? Успяха ли да ти го оправят?

Коментар

herkulles написа:
        Здрасти колега, какво стана с покрива? Този сервиз на Ул. Царибродска 100 - Vento Glasses ли се казва? Успяха ли да ти го оправят?
        Ходих там, човека успя да почисти отводнителните тръбички, понеже бяха запушени. Иначе трябваше да се сменят жилата и едната релсичка, но не намерихме от къде да ги поръчаме.Вече не тече но все още не се движи Още ми е кев да го оправя ама незнам кой може да ми свърши тази работа. Сам не се наемам сякаш.Иначе впечатленията ми от този сервиз са смесени или по скоро негативни. Като си взех колата беше омазана със силикон, вътре беше доста кална... абе мърлява история.Мисля че това е човека при който ходих: http://vento.free.bg/

Коментар

Working...
        X