Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да смена маслото в скоросната кутия на Типо 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да смена маслото в скоросната кутия на Типо 1.6

Колеги ако някои знае или го е правил моля да ми обясни как и откаде и мога ли сам да си сменя маслото в скоросната кутия на Типото 1.6 и.е. че нешто зе да ми влиза трудно пурва не го прави секи път а ако стане отпускам саидинитела и пак го натискам и влиза пак и откакто сум го купил преди 2 години несам го пипал и незнам стария собственик дали го е сменял .И евентуално да ме насочите към марка масло да знам какво да търса че в момента не съм в Бг и тук е доста скъпо за пример ше ви дам един случаи.На задна лява гума ми изгни и се скапа тръбичката за спирачната течност и естествено сичко изтекло и карам колата тук в Словения в сервиз на Фиат и ми казват че трябва цялата инсталация да сменят понеже колата била стара и опасна чисти глупости инсталациата си е супер а на това място се е пробила тръбичката понеже се е скъсала изолациата и ми казаха 450 евро .Аз се отказах и си зех колата и при един гаражен маистор в квартала които живея ми смени само това парче за скромната сума от 150 евро ужасАдски скъпо е тука да си поправяш колата в сервис.Мисла че мога и сам да го смена но не знам къде е пробката ако има такава и как става Е това е от мен Поздрави от Словения Ангелин
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

кола

ами то можеш да си го смениш има една пропка на скоростите и от там мисля че на старите е от ключ 16 глух и после оригинално е с едно като спиронцовка по голямо ама ти ако нямаш може и от отдушника за пари ако има на ТИПО де ще ти трябва канал или подемник
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Гледаш къде има пробки глухи 12. Откъм лявата полуоска се източва, а откъм отпредната страна се налива.

Коментар

Източва се от долната пробка, налива се с шприц през горната.
        Прикачени файлове
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Ами Благодаря ви момчета особено на колегата със схемата евала остана само да намера канал хем ште смена и маслото на италианското чудо досега съм го карал със селения ма тук е скъпа и съм решил с Елф да пробвам колебаех се между него и Валволин и кастрол на вас какво ви е мнението за теа маслаЧао и поздрави Ангелин
          Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
          Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Working...
          X