Трябвя дя се смяна термостата ня мареята. В нашия град само с поръчка. Помолих приятел да вземе от Варна. Обади и се и каза, че за оригиналена окло 180лвцената, а ако не е оригинален 85лв. ако имате информация кажете такива ли са цените?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
термостат - цена
Collapse
X
-
Re: термостат - цена
ros написа:Трябвя дя се смяна термостата ня мареята. В нашия град само с поръчка. Помолих приятел да вземе от Варна. Обади и се и каза, че за оригиналена окло 180лвцената, а ако не е оригинален 85лв. ако имате информация кажете такива ли са цените?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Пиши лично на Христо (hit-ko) !Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
ros написа:автомобила е Марея 1997год. 1.9ТД 100. В събота ще ходя до София. Тогава ще работят ли сервизи и евентуално къде да отида?Що не
zgabrovski написа:Пиши лично на Христо (hit-ko) !Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Re: термостат - цена
ros написа:Трябвя дя се смяна термостата ня мареята. В нашия град само с поръчка. Помолих приятел да вземе от Варна. Обади и се и каза, че за оригиналена окло 180лвцената, а ако не е оригинален 85лв. ако имате информация кажете такива ли са цените?
Коментар
-
А за оригинален ми искаха 90лв., но като знам, че 99% от частите са с Турски произход предпочетох да си взема по евтин и да ви кажа разлика за сега не съм установил. Така за филтъра на купето ми искаха между 15 и 20лв. Намерих го за 9,80лв. и разликата в цената правете сметка къде отива))))))). Иначе са едни и същи. От Турция ги внасят на 1-2лв.( филтрите) Всичко отгоре е умение на продавача да ти го продаде уж като оригинален.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар