Здравейте! Нов съм във форума и съжалявам ако не съм пост-нал темата в правилния раздел.Проблема е следният:Купих Фиат Пунто преди 5 дена и започна да изхвърля водата , и то като е студена - все още с не загрял двигателМайстора ми каза че трябва да се сменя гарнитура и така всичко ОК , като не помислихме че може да се е спукала главата.По принцип го изключихме защото е внос от Германия преди 30 дни , не ни се вярваше че немеца може да замаскира така раотата.Свалихме главата и като чели са наливали някаква киселина и е прецакало главата.Майстора каза че ще се опита да я запълни с някакъв материал пък да видимПроверих за глави и ми казаха 600 лв за глава 2-ра употреба , а чисто нова е 2.300лв , но това са много пари и немога да ги дамМоже ли да се кара фиата така със спукана глава , ще има ли някакви проблеми и колко може да изкараНе съм много вещ в ремоните , та затова искам по-компетентни хора да кажат какво ще става по нататъкБлагодаря ви предваително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукана глава / Fiat Punto 1.2 16v 1997г
Collapse
X
-
кола
е ако хвърля вода от към глава или гарнитура трябва или да се смени или дяко има майстор да е залепи в центъра има един прави подобни работи а иначе за втора употреба е малко по друдно че е 16 V и твигатела е друг от 1.2 8 V може да питаш Николай /nikolai nikolov/ от продажби той има само ИТАЛЯНСКИ коли
Коментар
-
Минаха и казаха ,че май ще е тотал , ама ще разбера след около 10 дена като им звънна.От там ми ще ми кажат какви пари ми дават и ако ме устройват е това , ако ли не разкоствам я още повече и ги викам пак да пишат още докато се стигне тавана който могат да платят.Ама проблема е ,че главата няма как да ти я сваля , че ако минават ще оглеждат около двигателя точно.Ако не стане работата с главата мога ти предложа и газовата ми От италия си дойде с нея и проблеми не съм имал с нея.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар