Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помагайте За Фиат Брава 1.4 12кл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Помагайте За Фиат Брава 1.4 12кл

zlobarchestz написа:
    Значи проблема е следния ... Като карам и отпред се чува някакво тракане на гумите като минавам през някоя малка дупка особено ... като ударя едната или другата предна гума със юмрук и се чува тракане ... Смених накладките но не е от това един познат ми каза че е възможно да е от Шарнири-те но искам да разбера от какво може да е точно не да си давам ейтака парите и пак нищо да не се промени отидох в сервиз да ги попитам нали ориентировачна цена колко е мяната на Шарнира а те ми отговориха че не само шарнира се сменял а целия носач дали не ме послагаха ??? ходих до магазина и ми казах за Шарнир-а че е 75 лева 1-ния но той е оборудван тампони имал всичко ... дали проблема има само от Шарнир-а ????
    целия носач се сменя.

Коментар

колега виж с шестограм 7-ми номер

Коментар

разбрах от къде идва проблема от Водачите на Спирачните Апарати е дали се продават такива комплект Водачи+Тампони и ако да Къде ... ???

Коментар

Къде е млякото
          CSI in the CAR !!!
          Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=18298
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
            X