Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гаснене

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гаснене

Нормално ли е при Fiat Brava, ако си на 1-ва скорост и отпускаш съединителя без да подаваш (или поне да подаваш по-малко) газ колата да гасне ... Преди карах Фолксваген Венто ... там такова нещо нямаше, т.е. на 1-ва отпусках целия съединител без да подавам газ и нямаше проблеми, сега на Brava-та ми гасне, та се чудя дали проблема е от ВРЕДНИЯ МИ НАВИК (да отпускам съединител на 1-ва без да подавам газ) от Вентото или има проблем с Brava-та ... аааа и другото дето ми прави впечатление ... след като съм я изпуснал и ми е изгаснала след това трябва да чакам около 30 сек или 1 мин за да я запаля отново, иначе неще, чува се чат чат чат и тамън да запали и заглъхне ... това става само след като съм я изпуснал да ми изгасне, иначе когато си я изгасвам по нормалния начин всичко е точно, пали от раз ... иначе когато неще да запали след изгасване и хванах цаката да подавам малко газ и пали ...Дано ме разбра някой ...

ако я караш на гас е възможно да ти гасне ,иначе не би трябвало ,трябва да видиш с центровката как си !!!другият вариант ,който ме съмнява да е ,е да отпускаш по бързо съединителя
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Днес ходих да и сменям всичко належащо, ремъци, ролки, филтри, масло, свещи, накладки и т.н. ... всичко излезе около 400 лв. .... да но проблема с гасненето продължава ... когато съм на първа отпускам съединителя и подавам леко газ, т.е. двата педала са на средата, при това нещо се получава леко заглъхване и ако не и подам още газ и гасне, не знам какво да правя, аз ли я карам неправилно или в колата има проблем ... в събота ще я водя пак да я гледат, че това остана недоизяснено ... в смисъл забравих да ги питам ... иначе миналата седмица и правих компютърна диагностика и монтьора каза, че колата е повече от идеална ...

Коментар

Working...
      X